Breaking News

Pensionar din Aiud condamnat după ce a trimis pozele nud ale unei tinere iubitului acesteia pentru a se răzbuna

Acesta a fost condamnat de către judecători după ce s-a răzbunat pe fosta lui iubită, o femeie mai tânără cu 41 de ani

Distribuie:

Idila pensionarului de 64 de ani și tânăra acum în vârstă de 23 de ani a început în anul 2009, când era doar o adolescentă de numai 14 ani. Cei doi s-au cunoscut pe internet și după aproximativ doi ani de discuții online, s-au întâlnit și a început astfel relația lor care a durat șapte luni.

Se pare că în cele șapte luni de amor fierbinte, între cei doi s-au consumat și mai multe relații intime, care au fost imortalizate uneori de pensionar.

În momentul în care fata a decis să rupă relația, pensionarul aiudean în vârstă de 64 de ani, i-a trimis noului iubit al fetei mai multe poze nud cu aceasta, pentru a se răzbuna.

Tânăra a depus o plângere împotriva lui, iar în urmă cu câteva zile, judecătorii l-au condamnat pe pensionar la 150 de zile de amendă pentru comiterea infracțiunii de violare a vieții private.

Astfel, pensionarul va fi obligat să achite suma totală de… 1.500 de lei, având în vedere că valoarea unei zile-amendă este cuprinsă între 10 și 500 de lei, iar judecătorul a decis ca pensionarul să primească pragul minim. Sursa: http://www.observator.tv

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*