Breaking News

VIDEO: Momentul eliberării unei tinere ținută ca sclavă sexuală, victima unui criminal în serie

Momentul dramatic în care poliția o eliberează după două luni, pe femeia ținută ca sclavă sexuală de către un criminal în serie

Salvarea dramatica a unei tinere victima unui criminal in serie Salvarea dramatica a unei tinere victima unui criminal in serie - Foto: ©Sunday Express
Distribuie:

Sunday Express, ediția de duminică a cotidianului Daily Express, a publicat un articol despre momentul eliberării unei tinere de către poliție, care era ținută ca sclavă sexuală de către un criminal în serie prolific.

Deși a avut loc acum mai bine de doi ani, cazul este izbitor de asemănător cu cel al celor două tinere presupus ucise de către, deocamdată suspectul, Gheorghe Dincă. Cazul mai arată că datorită profesionalismului polițiștilor, care au avut mai puține indicii la dispoziție decât în cazul de la Caracal, tânăra a putut fi salvată.

Kala Brown, în vârstă de 30 de ani, a fost salvată de poliție în localitate Spartanburg, din Carolina de Sud. Tânăra fusese răpită de Todd Kohlhepp, un psihopat care a ținut-o închisă și a violat-o în repetate rânduri. Videoclipul arată cum poliția a acționează pentru a deschide containerul de metal și intră salvând-o pe femeia care a fost înlănțuită în interior timp de aproximativ două luni.

Momentul salvării tinerei

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=d46Ke5Jcup0[/embedyt]

Monstrul vinovat de o asemenea grozăvie, Todd Kohlhepp, este un criminal în serie. Acesta a povestit în detaliu fără pic de emoție sau remușcare, uciderea a șapte persoane din Carolina de Sud. El a pledat vinovat și asupra acuzație de viol asupra victimei sale, Kala Brown. Și-a recunoscut crimele pentru a evita pedeapsa cu moartea și a fost condamnat la închisoare pe viață. În timpul procesului procurorii au prezentat câteva videoclipuri, zeci de fotografii și sute de pagini de dovezi împotriva lui.

În film este prezentată operațiunea de deschidere a containerului. Se poate observa cum ofițerii au intrat cu atenție cu mâinile pe arme. În interior au găsit o femeie îmbrăcată, stând pe podea cu un lanț în jurul gâtului. În dialogul dintre forțele de poliție și victimă, aceasta este întrebată unde este prietenul ei. Ea răspunde liniștită dar cu regret în glas cum acesta a fost împușcat de către Todd Kohlhepp de trei ori în piept. Apoi a fost înfășurat într-o prelată albastră, a fost pus în bena tractorului, iar ea a fost închisă în container. Femeia a povestit cum de atunci nu l-a mai văzut niciodată pe prietenul ei. A mărturisit că l-a auzit pe criminal spunând că există mai multe cadavre moarte și îngropate în zonă.

Mai multe victime găsite pe proprietatea criminalului

Ulterior anchetatorii au găsit trei cadavre pe proprietatea criminalului. Toată povestea a început pe data de 3 noiembrie anul trecut. Atunci s-a pornit în căutare lui Charles Carver de 32 de ani și a prietenei sale Kala Brown. Cuplul a lipsit timp de două luni. Telefonul lui Brown le-a indicat anchetatorilor că aceasta ar fi putut fi în zonă în momentul în care a dispărut.

După ce autoritățile l-au lăsat pe criminal să vorbească cu mama sa și i-a promis că îi vor da mamei sale banii din conturile sale, el și-a mărturisit în mai multe ședințe înregistrate și publicate de către procurori, toate crimele. Datorită înțelegerii făcute cu aceștia, el va scăpa de pedeapsa cu moartea și va fi condamnat la închisoare pe viață.

Citește și:

[soliloquy id=”5658″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*