Breaking News

CRIMINAL ÎN SERIE LA CARACAL! Bărbatul și-a recunoscut faptele. Imagini înfiorătoare

Bărbatul care se presupune că a ucis două fete în Olt și-a recunoscut faptele în fața organelor de anchetă

Victimele și călăul! Cazul criminalului în serie din Caracal Victimele și călăul! Cazul criminalului în serie din Caracal
Distribuie:
Principalul suspect în cazul crimelor din Caracal

Principalul suspect în cazul crimelor din Caracal

Un criminal în serie pe nume Gheorghe Dincă , în vârstă de 65 de ani (57 conform altei surse) care locuiește în Caracal, este principalul suspect în cazul crimelor celor două fete dispărute fără urmă în urmă cu câteva zile, informează dcnews.ro. Cele două fete ar fi fost ucise de către bărbat după le-ar fi luat la ocazie. Pe una dintre fete o cheamă Alexandra Măceşanu iar pe cealaltă Mihaela Luiza Melencu. La aflarea veștii una din mamele victimei ar fi spus: ”Îl omor cu mâna mea!”

Mihaela Luiza Melencu în vârsă de 19 ani a fost prima care a fost dată dispărută în data de 14 aprilie. Ea a plecat de acasă din comuna Dioști. S-a dus la un bancomat să scoate bani pentru necesitățile familiei. Fata se pare că a apelat tot la o mașină de ocazie, dispărând apoi fără urmă.

Cu o zi în urmă, pe date de 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu în vârstă de 15 ani din comuna Dobrosloveni. Fata a vrut să se întoarcă acasă tot cu o mașină de ocazie și a dispărut și ea fără urmă.

Victimele criminalului în serie din Caracal

Victimele criminalului în serie din Caracal

Informații din anchetă

Potrivit anchetatorilor, autorităților au găsit în casa suspectului rămășite umane şi bijuterii asemănătoare cu cele purtate de fetele dispărute. Medicii legiști au confirmat cea mai macabră ipoteză în cazul rămășițelor găsite în curtea suspectului. Conform acestora, ele sunt de natură umană, scrie site-ul stiripesurse.ro. Se pare că în locuința bărbatului au fost găsite patru cadavre, ceea ce confirmă ipoteza unui criminal în serie.

Rămășițe umane găsite la domiciliul criminalului în serie din Caracal

Rămășițe umane găsite la domiciliul criminalului în serie din Caracal

Psihologii criminaliști confirmă faptul că Gheorghe Dincă are profilul unui criminal în serie. Vecinii spun că bărbatul avea un comportament ciudat și era pasionat de filme de groază. Ancheta continuă în ceea ce pare a fi unul dintre cele mai grave cazuri de crime în serie din România. Dincă se pare că are toate caracteristicile criminalilor în serie. Acesta își alegea victimele după un anumit tipar. Cele două fete semănau foarte mult între ele.

Ancheta este în plină desfășurare și surprize ar mai putea să apară.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*