Breaking News

TOPUL celor mai prolifici criminali în serie din istorie

TOPUL celor mai prolifici criminali în serie din istorie TOPUL celor mai prolifici criminali în serie din istorie
Distribuie:

MS News face pe pagina sa de web un top al celor mai prolifici criminali în serie din istorie. Fără o ierarhie anume, aceștia sunt:

Contesa Elizabeth Báthory

Contesa Elizabeth Báthory © Wikipedia

Ea a fost acuzată de curtea regală maghiară de torturarea și uciderea a 80 de fete tinere. Se estimează că în jur de 650 de persoane au fost ucise la ordinele ei. Nu a fost niciodată judecată, dar a fost supusă arestului la domiciliu.

Albert DeSalvo

Albert DeSalvo © Wikipedia

„Strangulatoru din Boston” a acționat la începutul anilor ’60 și a fost responsabil pentru uciderea a 13 femei. Și-a agresat majoritatea victimelor în propriile case.

John George Haigh

John George Haigh © Wikipedia

Criminalul britanic își bătea victimele până la moarte apoi le împușca în cap. Ulterior le dizolva trupurile într-o baie de acid pentru a-și acoperi crimele. Cu toate acestea, a fost descoperit și condamnat.

Dr. Henry Howard Holmes

Dr. Henry Howard Holmes © Wikipedia

Se spune că este primul criminal în serie american documentat. Și-a ucis victimele în casa lui uriașă cunoscută sub numele de „CASTELUL”. Cel puțin 27 de decese au fost confirmate de către anchetatori, deși există speculații că a ucis peste 200 de oameni.

Arthur Shawcross

Arthur Shawcross © Wikipedia

Prima sa victimă avea 10 ani. A violat și a sufocat-o. Pentru această crimă a fost condamnat la 25 de ani de închisoare. A fost eliberat după 12 ani și a ucis încă 12 femei înainte de a fi capturat din nou.

Dennis Rader

Dennis Rader © Wikipedia

Americanul a ucis 10 oameni în districtul Sedgwick, din statul Kansas, între 1974 și 1991. El a fost încarcerat în 2005 și este cunoscut sub numele de „Ucigașul BTK” (sau „Strangulatorul BTK”).

Andrei Chikatilo

Andrei Chikatilo © Wikipedia

Ucraineanul a fost denumit ”Măcelarul din Rostov”. A comis crime între 1978 și 1990. El ademenea copiii, adolescenții și femeile pe care le întâlnea în stațiile de autobuz și gări. Apoi le ducea în locații îndepărtate unde le viola, apoi își ucidea victimele.

Colin Ireland

Colin Ireland © Wikipedia

Ucigașul în serie britanic, despre care se spune că este homosexual. Își alegea victimele din rândurile homosexualilor. Avea un kit care conținea frânghie și cătușe de care se folosea pentru a comite crimele.

Jeffrey Dahmer

Jeffrey Dahmer © Wikipedia

„Canibalul din Milwaukee” a violat, ucis și dezmembrat 17 bărbați și băieți între 1978 și 1991. Cunoscut și pentru faptul că practica necrofilia și canibalismul.

Edmund Kemper

Edmund Kemper © Wikipedia

Ucigaș în serie american și necrofil a fost acuzat de 10 crime, inclusiv cea a propriei sale mame, Clarnell Strandberg-Kemper. Și-a început activitatea criminală la vârsta de 15 ani, atunci când și-a ucis bunicii.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*