Breaking News

O mamă cere ca ucigașii fiicei sale să fie ARȘI DE VII, după ce aceasta a fost violată, ucisă și incendiată

Tânăra care era veterinară a fost răpită, violată și ucisă de o bandă din India, iar trupul ei a fost găsit carbonizat sub un pasaj

O tânără a fost răpită violată ucisă și incendiată de o bandă O tânără a fost răpită violată ucisă și incendiată de o bandă de bărbați în India - © Getty Images
Distribuie:

ARȘI DE VII, crede o mamă că este pedeapsa corectă pentru o bandă de violatori, care i-au răpit, violat și ucis fiica, apoi au incendiat cadavrul, informează Daily Mail. Trupul tinerei a fost găsit carbonizat sub un pasaj din India. Ea a fost violată și ucisă de o bandă de bărbați care s-au oferit să o ajute după ce făcuse o pană.

Priyanka Reddy, o tânără de douăzeci de ani, era în drum spre casă când a fost răpită, violată și ucisă lângă orașul Hyderabad. Trupul ei a fost ulterior aruncat la 25 de km depărtare, acesta fiind găsit carbonizat sub un pasaj.

Arși de vii este pedeapsa dorită de mamă

Mama victimei a cerut ca monștrii care au comis oribila crimă să fie arși de vii. Poliția a recuperat hainele, încălțămintea și o sticlă de lângă un drum unde tânăra și-a parcat motocicleta. Familia ei a putut să o identifice doar datorită unui medalion pe care îl purta. Un furnizor de lapte care a găsit cadavrul, dimineața în jurul orei 6, a alertat imediat poliția.

Patru bărbați au fost arestați, inclusiv un șofer de camion. Poliția i-a identificat pe suspecți după ce a analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de la locul crimei. Priyanka a sunat-o pe sora ei Bhavya la ora 21:45. I-a spus că întârzie deoarece motocicleta ei avea o pană și cineva s-a oferit să o ajute. Apoi a spus că se simte speriată de un grup de bărbați și un șofer de camion de lângă ea.

Sora a sfătuit-o să lase motocicleta și să cheme un taxi pentru a ajunge acasă. Dar tânăra nu a reușit să facă acest lucru. Atunci când a încercat să plece, bărbații au blocat-o și s-au oferit să repare pneul spart. Poliția crede acum că este posibil ca suspecții să fi provocat în mod deliberat spargerea cauciucului pentru a-și pune planurile în aplicare mai ușor.

Mama victimei spune că fiica ei ar fi putut fi salvată dacă poliția ar fi acționat mai repede. Sora tinerei s-a dus la o secție de poliție la scurt timp după convorbirea telefonică cu Priyanka. Ea a fost redirecționată către o altă secție, iar căutările nu au fost efectuate timp de câteva ore. Sora mai mică a tinerei ucisă spune că a pierdut mult timp plimbându-se de la o secție de poliție la alta. Ea crede că dacă poliția ar fi acționat mai repede, sora ei ar fi fost acum în viață.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*