Breaking News

O studentă descoperită spânzurată în cămin s-a dovedit că a fost de fapt violată și ucisă

Autopsia a constatat că tânăra a fost „ucisă prin strangulare după viol” înainte de a fi spânzurată

Studenta găsită spânzurată a fost violată înainte de a fi ucisă Studenta găsită spânzurată a fost violată înainte de a fi ucisă - © Twitter.com
Distribuie:

Autopsia unei studente care a fost găsită spânzurată în cămin, în campusul universitar unde locuia, a constatat că aceasta a fost violată și ucisă înainte, informează Daily Star.

Studenta pakistaneză de la medicină, a fost identificată ca fiind Nimrita Kumari. Ea a fost găsită moartă pe 16 septembrie în camera căminului ei de la Universitatea de Medicină din orașul Larkana. Tânăra era studentă în ultimul an la facultatea de stomatologie când s-a întâmplat tragedia. Colegii o descriu ca o tânără liniștită și studioasă, care învăța din greu pentru a ajunge medic stomatolog. Orașul Larkana este situat în provincia Sindh din sudul Pakistanului.

Dr. Qarar Ahmed Abbasi, medicul legist al poliției, a declarat presei locale că victima a fost „ucisă prin strangulare după viol”. El a adăugat: „ constatările post mortem sunt clare”. Raportul autopsiei a fost dat publicității miercuri de către Spitalul Chandka Medical College (CMCH) din Larkana.

Raportul medicului legist

Moartea Nimritei a fost cauzată prin sufocare, deoarece au fost găsite semne clare de strangulare pe gâtul ei. Raportul a spus: „Strangularea este în concordanță cu rănile provocate și găsite pe cadavrul victimei. Aceste semne sunt provocate fie prin strangulare, fie prin spânzurare. Dovezile trebuie coroborate cu alte dovezi circumstanțiale găsite locul crimei de către autoritățile de stat care fac cercetarea la fața locului”.

Potrivit presei locale, au fost descoperite dovezi de viol pe hainele victimei și pe corpul ei. Concluziile susțin afirmațiile fratelui victimei Vishal. Acestea spune că sora sa a fost ucisă, nu s-a sinucis, pentru că nu era nici deprimată, nici genul de persoană care și-ar pune capă vieții din proprie inițiativă.

Moartea Nimritei a stârnit proteste de masă în regiune. Autoritățile locale au dispus o anchetă judiciară care să stabilească circumstanțele în care a avut loc crima. Populația a pus presiune pe autorități, pentru ca să nu fie mușamalizat cazul. Ancheta este în desfășurare.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline