Breaking News

„SPER CĂ VOR AJUNGE ÎN IAD”! Este declarația mamei fetiței de 8 ani violată și ucisă de un cuplu căsătorit

Fiica a fugit de acasă după o ceartă și a fost răpită de Igor și Kristina Dvornikov, care au dus-o într-o pădure unde a fost violată și strangulată cu o pungă de plastic

Fetiță de 8 ani violată și ucisă de un cuplu căsătorit Fetiță de 8 ani violată și ucisă de un cuplu căsătorit - Colaj foto © Poliția Sahalin/Facebook
Distribuie:

Mama unei fete care a fost răpită, violată și ucisă de un cuplu căsătorit, cu doar câteva zile înainte de a împlini nouă ani, speră că ucigașii fiicei sale „vor ajunge în iad”.

Publicația The Mirror scrie în ediția sa electronică despre oribila crimă comisă de un cuplu căsătorit pe nume Igor și Kristina Dvornikov. Acesta este acuzat de uciderea lui Vika Teplyakova, al cărei cadavru a fost găsit aruncat într-o pădure de lângă un lac de pe insula Sahalin. Cei doi îi promiseseră fetiței naive că o duc la o plimbare cu mașina.

În primul ei interviu, mama fetiței violată și ucisă de un cuplu căsătorit era vizibil afectată de durere. A declarat că singura ei speranță este că suspecții vor suferi. Ea speră că își vor petrece restul zilelor în închisoare, iar după moarte vor ajunge în iad.

Fetița a fugit de acasă în urma unei certe și mergea singură pe lângă un drum circulat. Bărbatul a văzut-o când trecea pe lângă ea și a luat-o în mașină, potrivit declarațiilor date la poliție. Ea a fost dată dispărută timp de trei zile, înainte de a fi găsit cadavrul ei. Duminică ar fi împlinit nouă ani. În loc de aniversare, părinții și rudele vor fi nevoiți să facă o înmormântare. Mama fetiței a declarat că luptă să facă față durerii. Ia sedative, pentru că este copleșită de durerea de a-și fi pierdut fiica într-un mod atât de brutal.

Vika a fost văzută ultima dată în viață luni după-amiază. Camerele de supraveghere au surprins-o mergând singură pe marginea unui drum aglomerat. Era cu puțin timp înainte de a fi răpită și ucisă. Familia ei nu a raportat dispariția decât la ora 23:00, la aproximativ 12 ore după ce a plecat de acasă.

Violată și ucisă de un cuplu căsătorit

Cuplul criminal a negat inițial implicarea. Ar fi mărturisit crima după ce detectivii au identificat cuplul ca principali suspecți prin intermediul camerelor de trafic și declarațiilor martorilor. Poliția susține că Dvornikov a văzut-o pe fetița care mergea pe marginea drumului și s-a oferit să o plimbe cu mașina.

Kristina, în vârstă de 31 de ani, susține că soțul ei, Igor, în vârstă de 45 de ani, a condus autovehiculul într-o zonă izolată. I-a ordonat să iasă afară din mașină, iar ea s-a conformat pentru că era speriată, a declarat aceasta poliției. Femeia spune că Igor au violat-o pe fetiță în mașină și a sugrumat-o cu o pungă de plastic. Potrivit presei din Rusia, cadavrul fetiței a fost scos din mașină și aruncat într-o pădure de pe malul unui lac. După ce cuplul a fost arestat, femeia a condus poliția în locul unde era trupul victimei.

Poliția de pe insula Sahalin, din Oceanul Pacific, l-a acuzat pe Igor Dvornikov de răpire, viol, acte violente de natură sexuală și omor. Soția lui, Kristina, este acuzată de răpire. Criminalul și complicea lui rămân în arest până la finalizarea anchetei și trimiterea lor în judecată.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Mafia columbiană a organizat grupuri ilegale înarmate care impun carantine…
Cresta Posts Box by CP