Breaking News

TREI ORE DE IAD! O tânără în vârstă de 20 de ani a fost violată de o bandă de cinci bărbați în fața soțului ei

Chinuitorul atac a avut loc în timp ce tânăra călătorea împreună cu soțul ei cu motocicleta prin India

O tânără a fost violată și filmată de o bandă formată din cinci bărbați O tânără a fost violată și filmată de o bandă formată din cinci bărbați © Shutterstock
Distribuie:

O tânără de 20 de ani a trăit trei ore de iad după ce a fost violată de o bandă de cinci bărbați în timp ce călătorea cu soțul ei prin India, informează Daily Mail pe pagina electronică. Îngrozitorul atac s-a întâmplat în timp ce cuplul călătorea cu motocicleta pe un drum din India. Soțul, pe nume Alwar a fost oprit de banda de violatori care i-au răpit soția și au târât-o într-o râpă. Cei cinci infractori au filmat întregul atac. Ei au amenințat cuplul că vor publica filmul pe internet dacă vor fi raportați la poliție.

Poliția din Rajasthan a arestat toate cele cinci persoane acuzate de atacul brutal. O a șasea persoană este reținută de autorități pentru încărcarea videoclipului pe o rețea socială.

Tânăra îi vrea condamnați la moarte

Vorbind de atacul oribil care a avut loc pe 26 aprilie, tânăra violată a cerut acum guvernului indian să-i condamne pe atacatori la moarte. Ea a spus pentru publicația ”The Times of India”: „Vreau ca toți cei cinci bărbați care m-au violat, m-au înregistrat și au schimbat viața familie mele pentru totdeauna într-un mod care îmi dă coșmaruri, să fie spânzurați. Dacă există o condamnare mai rea decât aceea, atunci ar trebui să le fie aplicată celor cinci”.

Inițial, temându-se că dacă ar fi publicat videoclipul i-ar afecta părinții și familia, cei doi au păstrat secretul în legătură cu ce au pătimit. Cu toate acestea, când imaginile atacului au început să apară pe rețelele sociale, femeia și soțul ei au raportat totul poliției. Au făcut acest lucru în speranța că nimeni altcineva nu va mai trece prin calvarul oribil pe care l-au trăit. Femeia a descris „cele trei ore de iad” prin care cei doi au trecut. Cele cinci bestii i-au forțat să se dezbrace complet. Au urmat apoi trei ore de iad, soțul femeii fiind martorul violului și umilinței ca totul să fie filmat.

Atât femeia cât și soțul ei au spus acum că își caută dreptatea. Asta chiar dacă au fost amenințați de bandă. Se pare că și poliția nu a acordat atenție cazului motivând că țara e în campanie electorală. Soțul a spus: „Acum, nu mă mai tem de nimeni. Vom continua lupta. Doar să-i închidem pe ei arestați nu este scopul final. Scopul final este ca cei cinci să fie condamnați la moarte”. După ce a fost raportat violul, inspectorul general al poliției a negat neimplicarea poliției. El a declarat presei indiene că poliția nu a încercat să mușamalizeze cazul.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline