Breaking News

O fetiță de 4 ani luptă pentru viață după ce a imitat un personaj de desene animate și A SĂRIT DE LA BALCON

Fetița a încercat să imite un personaj dintr-un desen animat numit BUBURUZA, sărind de la balconul locuinței informează poliția din Yakutsk

O fetiță de 4 ani luptă pentru viață după ce a imitat un personaj de desene animate O fetiță de 4 ani luptă pentru viață după ce a imitat un personaj de desene animate
Distribuie:

Accident cumplit într-un oraș din Extremul Orient din Rusia, petrecut într-un bloc de apartamente din Yakutsk, unde o fetiță de 4 ani a sărit de la balcon imitând un personaj din desenul ei preferat pe nume „Miraculos: Buburuza și Motanul Negru”, informează publicația online Siberian Times.

Fetița care provine dintr-o familie iubitoare își căuta mama în momentul în care s-a trezit dimineața. Aceasta ieșise pentru a-și face alergarea de dimineață, lăsând-o pe fetiță adormită și convinsă că nu se va trezi. Ea a spus că fiica ei dormea profund în momentul când a plecat să alerge.

A sărit de la balcon la fel ca personajul preferat

Din nefericire fetița s-a trezit înainte de ora 8 dimineața, când se trezea de obicei. A încercat să pornească televizorul și să se uite la desenele sale animate preferate, dar nu a reușit. A ieșit apoi pe balcon, a deschis plasa de țânțari de la fereastră și a sărit de la etajul al II-lea al apartamentului unde locuia.

Ministerul Afacerilor Interne al Yakuției, a declanșat o anchetă în urma incidentului. Mama fetiței a fost interogată de anchetatori pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia. Ea a declarat: „Personajul din desenul animat se numește Buburuza, personajul principal acolo fiind o buburuză, pe care fiica mea o urmărește”. Femeia spune că niciodată nu s-a gândit că fiicei sale i-ar trece prin cap să imite personajul.

Avertisment dat de poliție

Poliția din Yakutsk a emis un avertisment familiilor în urma accidentului. Într-o declarație făcută publică, s-a spus că au fost mai multe cazuri cu copii care au sărit sau au căzut pe ferestre în această vară. Mulți „s-au bazat prea mult pe plasele de țânțari” că acestea îi vor proteja. Polițiștii spun că plasele nu i-au împiedicat pe copii să-și pună în aplicare planurile.

Imaginația copiilor este incredibilă la vârste fragede. Un rezident din Yakutsk a declarat că și el fiind copil a avut o astfel de tentativă. El a spus: „Îmi amintesc că după ce am urmărit-o pe Mary Poppins, eu și prietenii am căutat o umbrelă mare. Am vrut să încercăm scena din film când eram mici. Este un miracol că nu ne-am pus în aplicare planul ”, a spus acesta pentru The Siberian Times.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*