Breaking News

VIDEO: Momentul șocant în care o maimuță încearcă să RĂPEASCĂ UN COPIL de pe o bicicletă

O maimuță a fost filmată venind în viteză și atacând o fetiță pe bicicletă, pe care o prinde de rochie și o târăște câțiva metri de-a lungul unei alee

Momentul șocant în care o maimuță încearcă să RĂPEASCĂ UN COPIL de pe o bicicletă Momentul șocant în care o maimuță încearcă să RĂPEASCĂ UN COPIL de pe o bicicletă
Distribuie:

Un moment șocant și neobișnuit a fost filmat într-o localitate din Indonezia unde o maimuță a încercat să răpească un copil, informează Daily Mail.

Martorii au rămas stupefiați și au țipat când au văzut maimuța „încercând să răpească un copil mic”. Videoclipul se presupune că a fost filmat în localitatea Tanjungsari din Indonezia. În el se poate vedea cum animalul vine în viteză pe o alee îngustă și atacă o fetiță ce stătea pe o bicicletă. Când a ajuns la banca pe care stătea o femeie cu cele trei fiice ale sale, maimuța a atacat-o pe una dintre ele. Aceasta stătea pe o bicicletă și a apucat-o de rochiță trăgând-o jos.

Filmarea postată pe YouTube

Situația a devenit mai sinistră, în momentul în care maimuța a continuat să târască fetița pe aleea pavată cu dale. În cele din urmă, un bărbat surprins în cadru, a urlat la maimuță, care speriată a lăsat copilul și a fugit. Pe filmare se poate vedea cum fetița a alergat plângând înapoi la mama ei.

Ziarele de știri indoneziene au spus că maimuța făcea parte dintr-o formă de „divertisment tradițional”. Pe video se poate auzi muzica tradițională pe care maimuțele se presupune că dau spectacol. Se pare că maimuța a scăpat din lesa stăpânului. Nu se știe ce a determinat reacția agresivă a maimuței.

Când videoclipul a fost postat pe Reddit, un utilizator a dat câteva explicații. El a scris: „Ceea ce se întâmplă cu adevărat este că maimuțele sunt puse pe o bicicletă de jucărie. Ele sunt ținute cu o lesă. În momentul în care proprietarul scoate lesa, maimuța conduce bicicleta de la un capăt la celălalt al străzii”.

Site-ul de știri Indozone.id, a informat că fetița a fost traumatizată, dar este nevătămată. Ea s-a ales doar cu ușoare zgârieturi pe față.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*