Breaking News

O femeie a păstrat CADAVRUL BUNICII într-un congelator timp de 15 ani, pentru a putea să-i încaseze pensia

Ea a fost arestată sub acuzația de abuz asupra unui cadavru, pentru că a ascuns cadavrul bunicii sale într-un congelator timp de 15 ani și i-a încasat cecurile de pensie

A păstrat cadavrul bunicii într-un congelator timp de 15 ani, pentru a-i încasa pensia A păstrat cadavrul bunicii într-un congelator timp de 15 ani, pentru a-i încasa pensia
Distribuie:

O femeie din Pennsylvania în vârstă de 61 de ani, a păstrat cadavrul bunicii într-un congelator timp de 15 ani, pentru a putea încasa cecurile de pensie, informează Daily Mail.

Totul a ieșit la lumină după ce două femei au intrat într-o casă pe care erau interesate să o cumpere. Ele au descoperit într-un congelator din incintă, cadavrul unei femei pe nume Glenora Delahay, bunica proprietarei. Macabra descoperire a avut loc în luna februarie anul trecut.

Poliția a cercetat cazul mai bine de un an și a constatat că Delahay a murit în martie 2004, la vârsta de 97 de ani. Cynthia Carolyn Black, acum în vârstă de 61 de ani, a găsit-o moartă și a depozitat cadavrul în congelatorul de la subsolul casei. Apoi i-a încasat cecurile de pensie timp de 15 ani. Nu este clar câți bani a încasat femeia din această înșelătorie.

Cynthia Caroly Balck locuia cu bunica sa înainte de a muri. Ulterior s-a mutat, cu tot cu cadavrul, la 150 de kilometri depărtare, de la Ardmore în Dillsburg în 2007. Asta probabil pentru a nu răspunde la întrebările curioase ale vecinilor. Cu banii proveniți din pensia bunicii și-a plătit datoriile la bănci.

Cadavrul a fost găsit absolut întâmplător

Ulterior femeia s-a mutat într-o altă locație. Casa în care era păstrat cadavrul bunicii a rămas părăsită. Femeia avea o afacere cu mobilă, care se pare că a dat faliment. Banca a pus poprire pe vechea proprietate și a scos-o la vânzare. Când potențialii cumpărători au venit să inspecteze casa, au găsit rămășițele bunicii. Acestea erau înfășurate în saci de gunoi și cearceafuri într-un congelator. Îngrozite, cele două femei care au găsit cadavrul au chemat poliția.

Nu este clar de ce a durat 15 luni ca femeia să fie arestată. A fost pusă sub acuzare miercuri și a fost reținută. Ea poate fi eliberată pentru o cauțiune de 50.000 de dolari. Urmează să apară în instanță sub acuzația de abuz asupra unui cadavru și furt prin luarea ilegală de beneficii necuvenite. Urmează ca instanța de judecată să stabilească data procesului.

Știri recente

[smartslider3 slider=8]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*