Breaking News

BEBELUȘ ARS DE VIU într-un cuptor de către bunicii săi în timp ce mama lui era plecată

Un băiețel de 11 luni a fost ars de viu de către bunicii săi, bărbatul fiind în stare avansată de ebrietate, după ce mama l-a lăsat în grija lor

Bebeluș ars de viu de către bunici după ce mama l-a lăsat în grija lor Bebeluș ars de viu de către bunici după ce mama l-a lăsat în grija lor (© Bad Nesw/east2west news)
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre cazul cutremurător al unui copil ars de viu într-un cuptor de către bunicii săi, după ce mama l-a lăsat în grija lor.

Pat Maxim Sagalakov a fost lăsat de mama sa Viktoria în vârstă de 20 de ani, în grija părinților săi. Când s-a întors acasă femeia a trăit șocul vieții ei. Aproape că a înnebunit de durere când a găsit rămășițele carbonizate ale bebelușului ars de viu în soba casei. Cumplita tragedie a avut loc în satul Kharoydin, districtul Khakassia din Rusia.

„Bunicii s-au îmbătat și au ucis copilul”, se spune într-o declarație din partea Comitetului Regional de Investigație, însărcinat cu cercetarea infracțiunilor grave. „Un membru al familiei a găsit corpul băiatului carbonizat de temperatura ridicată din interiorul sobei”. Cauza exactă a decesului va fi aflată după terminarea anchetei criminalistice. Cea mai probabilă cauză a decesului se presupune a fi incinerarea, după ce copilul a fost ars de viu marți.

Declarațiile martorilor

Un vecin a spus că bunicul a fost la cârciuma din sat unde s-a îmbătat cu vodcă. Când s-a întors, din motive încă neelucidate a aruncat copilul în sobă. Bunica în vârstă de 42 de ani și bunicul de 47 ani, pe numele de familie Miyagashev, au fost arestați. O anchetă penală a fost lansată sub acuzația de „asasinare deliberată a minorului neajutorat”, spun surse din anchetă.

Vecinul pe nume Evgeniy Borgoyakov a declarat pentru televiziunea rusă că bunicul „a înnebunit din cauza alcoolului”. Borgoyakov a spus: „S-a întors acasă și am auzit că l-a împins pe copil în cuptorul în care ardeau lemnele. Asta a fost”.

Mama băiețelului, Viktoria Sagalakova în vârstă de 20 de ani, a lăsat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare. ”Odihnește-te în pace, iubitul meu fiu”, a scris ea. În continuare a mai adăugat: ”Dragul meu fiu. Durerea mea nu slăbește nici măcar o clipă. Cum să mă descurc cu faptul că nu mai ești cu mine? Că nu te pot îmbrățișa. Am rămas doar cu fotografia ta, cu chipul tău blând și delicat. Mă uit la poza ta și tu îmi zâmbești. Îmi lipsești atât de mult fiul meu drag. Vino să mă vezi doar o secundă. Vino să mă vezi în visele mele. Știu că vezi totul acum pentru că zbori în înaltul cerului”.

Iulia Arbuzova, un funcționar al Comitetului Regional de Investigație a declarat că a fost lansată o investigație penală privind asasinarea copilului, după ce acesta a fost ars de viu. Bunicii se confruntă cu o pedeapsă de condamnare pe viață dacă sunt găsiți vinovați.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*