Breaking News

BEBELUȘ ÎN COMĂ după ce a mușcat dintr-o capsulă de detergent lichid în timp ce mămica lui spăla rufe

Bebelușul a suferit arsuri toxice la stomac iar plămânii i s-au umflat după ce a ingerat o parte din conținutul toxic al capsulei

Bebeluș în comă după ce a mușcat dintr-o capsulă de detergent lichid Bebeluș în comă după ce a mușcat dintr-o capsulă de detergent lichid - © Daily Record
Distribuie:

Bebeluș în comă, în vârstă de doar 10 luni, după ce a mușcat dintr-o capsulă de detergent lichid într-un moment de neatenție al mamei care spăla rufe.

Publicația The Mirror, informează că băiețelul pe nume Pearce, a ingerat o parte din conținutul toxic al capsulei în timp ce mama sa era întoarsă cu spatele. Substanțele chimice toxice i-au ars stomacul și au făcut ca plămânii săi să se umfle. Totul s-a întâmplat la locuința familiei din orășelul Lennoxtown din Scoția, vineri, relatează Daily Record.

Medicii le-au spus părinților săi că cel mai probabil Pearce va supraviețui, dar nu știu cât va dura recuperarea lui. Băiețelul a fost dus de urgență la Spitalul Regal pentru Copii din Glasgow, unde a fost pus în comă indusă.

Mama Melissa Cairney, 27 de ani, era acasă cu partenerul ei, David Shepherd, în vârstă de 36 de ani. Și ceilalți patru copii ai lor, Tyler, 10 ani, Darcie, 7 ani, Brodie, 3 și Hudson, 2, erau în casă când s-a produs oribilul accident. Mama spăla rufele când s-a întors și l-a văzut pe băiețel ținând capsula în gură.

Femeia a povestit cu lacrimi în ochi întreaga scenă. Era în bucătărie unde copiii lua cina în timp ce ea spăla rufele. Una dintre capsulele de detergent a căzut din greșeală de pe masă pe podea. Înainte ca mama să-și dea seama, băiețelul a mușcat din ea și i-a tăiat colțul. Totul s-a întâmplat într-o fracțiune de secundă, mărturisește femeia.

Băiatul părea în regulă dar femeia a cerut și sfatul mamei sale. Aceasta i-a spus să-l ducă de urgență la spital. Pentru că li s-a spus că o ambulanță poate dura și o oră până să ajungă, au decis să-l ducă la spital cu mașina personală.

Bebeluș în comă așteptat de medici la poarta spitalului

Stăteau în mașină și după doar 15 minute băiețelul a început să vomite. Apoi a început să aibă o diaree urâtă. Băiețelul avea deja o privire pierdută și era letargic. La spital medicii îl așteptau și l-au dus direct în sala de tratament. I-au efectuat o endoscopie și au descoperit că stomacul său a fost ars de substanțele chimice toxice. Toxinele au făcut ca sistemul respirator al băiețelului să se umfle și de aceea a fost plasat în comă indusă.

Medicii le-a spus părinților devastați ai băiețelului că probabil acesta va supraviețui. Totuși ei nu știu cât va dura recuperarea acestuia sau care vor fi efectele pe termen lung. Băiețelul de 10 luni a rămas în comă în unitatea de terapie intensivă. Mama îndurerată a emis acum un avertisment către alți părinți. După cumplita experiență a acestui bebeluș în comă, mama le atrage atenția părinților să fie vigilenți cu produsele de curățenie din gospodăriei. Ea îi atenționează pe aceștia, că ele pot fi extrem de periculoase pentru copii.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*