Breaking News

BESTIILE care au încercat să scape de cadavrul fiicei lor dizolvându-l într-o cadă cu acid și-au primit pedeapsa

Cuplul din Texas care a introdus cadavrul fiicei lor în vârstă de doi ani într-o cadă cu acid au primit împreună 34 de ani de închisoare

Mama și tatăl fetiței dizolvată în acid au fost condamnați Mama și tatăl fetiței dizolvată în acid au fost condamnați - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Un cuplu din Texas care a încercat să scape de cadavrul fiicei lor în vârstă de doi ani dizolvându-l într-o cadă cu acid și-a primit pedeapsa, informează Daily Mail. Cei doi au primit o pedeapsă cumulată de 34 de ani închisoare. Din fericire pentru ei și din păcate pentru gravitatea faptei comise, nu au putut fi acuzați de crimă.

Monica Dominguez (38 de ani) și soțul ei Gerardo Zavala-Loredo (33 de ani), au fost arestați la domiciliul lor din Laredo în luna februarie. Laredo este un oraș cu peste 260.000 de locuitori din statul Texas. Poliția a găsit rămășițele copilului într-un container de 20 de litri cu acid, depozitat în interiorul unui dulap din dormitor.

Mama a susținut că au încercat să scape de cadavrul copilului după ce fetița s-a înecat. Ea a spus că, Rebecka Zavala, fiica lor în vârstă de doi ani, s-a înecat în timp ce se scălda nesupravegheată. Aceasta este versiunea dată de cei doi soți la interogatoriile făcute de polițiști. Niciunul dintre părinți nu a putut fi acuzat de crimă. Asta deoarece starea rămășițelor dizolvate ale fetiței a făcut imposibil de determinat cauza morții.

Procurorul Isidro Alaniz, din districtul Webb al statului Texas, a declarat că locul crimei a fost oribil și copleșitor. El a spus că a fost foarte dificil pentru cei ce au investigat cazul să vadă locul scenei. Chiar și cei mai căliți au fost profund afectați de imaginile pe care le-au văzut. Mărturisirile au fost făcute într-un reportaj pentru televiziunea ABC.

Sentințele date la proces

La proces, tatăl fetiței s-a declarat vinovat că a falsificat probele privind un cadavru uman. A a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Mama fetiței a pledat și ea vinovată, fiind acuzată în plus că a pus în pericol viața unui alt copil al ei de nouă luni și a abuzat de un cadavru. A fost condamnată la 20 de ani de închisoare. Potrivit publicației Morning Times, oficialii au spus că femeia a fost cea care și-a convins soțul să dizolve fetița în acid. Bărbatul a făcut rost de cada cu cei 20 de litri de acid găsiți în dulapul din dormitor.

Ceilalți patru copii ai acestora, cu vârsta cuprinsă între unu și 11 ani, au fost luați de către serviciile sociale.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline