Breaking News

Bărbat acuzat de crimă după ce și-a violat fiica de 8 luni și a aruncat-o în iazul unui cimitir

Bărbatul a fost găsit plimbându-se gol pe stradă și i-a condus pe polițiști în cimitir, unde aceștia au găsit corpul fetiței plutind cu fața în jos într-un iaz

Tatăl care și-a violat și ucis fiica de opt luni riscă închisoare pe viață Tatăl care și-a violat și ucis fiica de opt luni riscă închisoare pe viață (Sursa foto: eu.pressconnects.com)
Distribuie:

Un bărbat din New York a fost acuzat de crimă, după ce și-a violat fiica de opt luni, apoi a ucis-o aruncându-i corpul în iazul unui cimitir, informează Daily Mail.

Cody Franciscovich, în vârstă de 25 de ani, era complet gol când poliția l-a găsit pe stradă și l-a arestat duminică. Un apel de urgență i-a adus pe polițiști în zona în care a fost reperat. Într-un apel separat la numărul de urgență 911, mama lui Ruby Franciscovich le-a cerut polițiștilor să o găsească pe fetița care dispăruse din motel. Interogat, tatăl copilului i-a condus pe polițiști la marginea unui iaz din spatele cimitirului Sf. Patrick. Acolo aceștia au găsit fetița care plutea cu fața în jos în apă, a declarat un purtător de cuvânt al poliției într-o conferință de presă.

Polițiștii au încercat să readucă fetița la viață dar manevrele de resuscitare au eșuat. Decesul fetiței Ruby a fost pronunțat la Centrul Medical UHS Wilson din Johnson City. Cody A. Franciscovich a fost prezentat instanței pentru a fi acuzat. Bărbatul în vârstă de 25 de ani, este acuzat de uciderea fiicei sale de 8 luni, Ruby. Acesta locuia cu mama lui Ruby la motel de câteva luni. Frații de doi și patru ani ai fetiței, erau plasați în grija unui alt membru al familiei.

Acuzat de viol și crimă de gradul întâi

Tatăl care și-a violat fiica apoi a ucis-o se confruntă acum cu viol și crimă de gradul întâi. Bărbatul acuzat de crimă a pledat nevinovat. Va rămâne încarcerat în închisoarea din districtul Tioga, fără posibilitatea de eliberare pe cauțiune. Vineri Judecătoria din Tioga, îl va audia și va stabili dacă va apărea fața unui mare juriu pentru acuzațiile aduse. Dacă va fi condamnat pentru crimă de gradul întâi, Franciscovici ar putea să primească o condamnare pe viață. El își va executa sentința într-o închisoare federală. Aceste închisori sunt cunoscute pentru regimul dur de detenție instituit acolo.

Comentarii Facebook

Distribuie:

1 Comment on Bărbat acuzat de crimă după ce și-a violat fiica de 8 luni și a aruncat-o în iazul unui cimitir

  1. Tortură cu sare si oțet, pt asemenea specimene

Leave a comment

Your email address will not be published.


*