Breaking News

Tatăl este acuzat de CRIMĂ după ce fiul său pe care l-a bătut când avea șase săptămâni a murit

Mama copilului spune că băiatul său a fost un "luptător până la ultima sa suflare" și a dus o bătălie cu moartea timp de un an

Tatăl este acuzat de CRIMĂ după ce fiul său pe care l-a bătut când avea șase săptămâni a murit Tatăl este acuzat de CRIMĂ după ce fiul său pe care l-a bătut când avea șase săptămâni a murit (© Facebook)
Distribuie:

Un tată în vârstă de 25 de ani, a fost acuzat de crimă după ce fiul său a murit, în urma unei bătăi pe care i-a administrat-o când băiețelul avea doar șase săptămâni, informează Daily Mail.

Michael Ashley MacRae a apărut luni la Curtea Supremă din Australia de Vest, unde a fost acuzat de uciderea fiului său Nathaniel. Nathaniel avea doar șase săptămâni când a fost dus de urgență la Spitalul Narrogin cu răni grave în octombrie 2017. El a fost transferat ulterior la Spitalul Prințesa Margareta datorită traumatismelor suferite. A fost externat ulterior, dar starea sa a rămas în continuare gravă, fiind spitalizat de mai multe ori. Copilul a suferit sângerări la nivelul creierului și a orbit după bătaia administrată de tatăl său. S-a luptat un an înainte de a muri în octombrie 2018.

Mama lui, Erica-Leigh Lawrence, a declarat pentru publicația ABC că Nathaniel  a fost un „luptător care a continuat să lupte până la ultima sa respirație”. McRae, în vârstă de 25 de ani, a fost eliberat pe cauțiune în primă fază. El a pledat nevinovat la acuzația de vătămare corporală gravă. Cu toate acestea, după moartea copilului, încadrarea sa juridică a fost schimbată. El a fost acuzat de crimă în urma unei anchete a poliției. Cauțiunea lui a fost revocată când a apărut în fața instanței. Bărbatul a fost ulterior reținut în arest.

Opinia publică a fost revoltată

Cazul a stârnit o atenție deosebită. Premierul Australieie de Vest, Mark McGowan, și-a exprimat condoleanțele familiei copilului. „Este o situație foarte tragică”, a spus el. „Voi încerca să aflu ce s-a întâmplat, dar este tragic și fără îndoială sfâșietor pentru familie. Moartea oricărui copil este un lucru șocant. Vom lăsa poliția să facă ceea ce trebuie să facă . Vom urmări fără îndoială îndeaproape acest caz”.

Avocatul tatălui a făcut contestație și a cerut o nouă audiere pentru stabilirea unei cauțiuni. Următorul termen de judecată este programat în luna august. O dată provizorie pentru proces a fost stabilită pentru anul viitor.

O dată provizorie a procesului a fost stabilită pentru anul viitor.

Poate ești interesat:

[soliloquy id=”5517″]

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*