Breaking News

Un pedofil va face doar UN AN DE ÎNCHISOARE după ce a violat fiica de opt ani a unui prieten de familie

Rogelio Acosta Ruiz, originar din Filipine, a agresat sexual fiica de opt ani a unui prieten în timp ce aceasta era acasă singură

Un pedofil a violat fetița de opt ani a unui prieten de familie Un pedofil a violat fetița de opt ani a unui prieten de familie
Distribuie:

Un pedofil căsătorit va face doar un an de închisoare după ce a violat fiica de opt ani a unui prieten de familie, informează Daily Mail. Îngrozitor este faptul că după ce a făcut abominabila faptă, el i-a spus fetei să „se gândească la asta ca la o acadea”.

Ruiz s-a declarat vinovat de trei acuzații, în fața judecătorilor. Acuzațiile au inclus violul, tratament indecent al unui copil sub 12 ani și coruperea unui copil sub 12 ani pentru comiterea unei fapte indecente. El a fost condamnat la doi ani de închisoare cu o suspendare de 12 luni de o curte cu juri din Queensland, Australia.

Tânărul de 35 de ani a petrecut deja nouă luni în arest. El mai are de executat doar trei luni până când va fi eliberat din nou pe străzi. Ruiz a comis infracțiunea în 2017, dar a fost semnalată abia la începutul acestui an, a informat publicația Daily Mercury.

Avocatul apărării, Matthew Heelan, l-a numit pe clientul său un „model”. El spune că el este o sursă de inspirație pentru oamenii din Filipine. Ruiz s-a mutat în Australia pentru o viață mai bună și a deveni cetățean în 2014. Avocatul a mai spus: „A devenit oarecum un model pentru tinerii care îi cunosc povestea în Filipine”.

Procesul

Judecătorii au constatat în instanță că Ruiz îi cunoștea pe părinții fetiței pe care a violat-o. El a găsit-o singură în casa prietenului. A continuat să o atingă pe fată în mod necorespunzător. Fata i-a spus „nu” cel puțin odată. Ruiz i-a spus fetei să nu spună nimănui nimic, în ceea ce a descris ulterior poliției drept un „avertisment blând”. Fetița și-a spălat gura la chiuvetă după ce a scăpat din mâinile pedofilului.

Judecătoarea Suzanne Sheridan a numit infracțiunea oportunistă și a luat în considerare faptul că bărbatul nu avea antecedente penale. A contat și faptul că Ruiz a fost deschis cu poliția. Tatăl fetei a aflat întâmplător de incident după ce a auzit-o pe fetiță vorbind cu prietenele despre ce a pățit. L-a raportat pe bărbat la poliție și acesta a fost arestat.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*