Breaking News

PITICUL PEDOFIL a scăpat de închisoare primind doar patru ani cu suspendare

Piticul pedofil care a păcălit mai multe adolescente să-i trimită poze nud folosind un profil de Facebook fals a fost eliberat după ce a primit o sentinţă cu suspendare

Piticul pedofil a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare Piticul pedofil a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare
Distribuie:

Piticul pedofil, pe nume Daniel James Knuht, în vârstă de 21 de ani, a apărut în fața unei instanțe din districtul Townsville vineri dimineața, unde a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, informează Daily Mail pe pagina sa de web.

Sentința va rămâne „operațională” timp de cinci ani și va presupune trei ani de eliberare condiționată, a declarat un purtător de cuvânt al instanței.

Knuth a pledat vinovat pentru 35 de capete de acuzare și urma să petreacă 15 ani în închisoare. Printre acuzații se numără posesia de material pornografic cu minori și distribuirea de astfel de materiale. Un alt cap de acuzare este încercarea de seducere a minorelor sub vârsta de 16 ani. Aceasta este vârsta minimă de consimțământ în Australia. Knuth a apărut în fața instanței cu o figură îngrijorată. Era însoțit de către tatăl său, Shane Knuth, care este parlamentar în Queensland.

Decizia instanței

Acuzatul a recunoscut că a folosit un cont de Facebook fals. Era folosit doar pentru a păcăli minorele să-i trimită poze nud cu ele. Dându-se drept un antrenor personal, acesta a inițiat conversații explicite cu 27 de fete minore sub 16 ani. Totul s-a petrecut între octombrie 2016 și septembrie 2017, a dezvăluit un ziar local.

La o audiere în decembrie, avocatul lui Knuth a spus că închisoarea s-ar putea dovedi un mediu destul de dificil având în vedere statura sa. Acesta a mai declarat că Knuth a avut 17 operații de corectare a deformării oaselor.

Judecătorul Greg Lynham, a spus că nu a mai întâlnit un caz până acum în care numărul de victime sexuale să fie atât de mare. Avea și intenția să-l trimită pe Knuth la închisoare. Dar judecătorul Lynham a amânat sentința. Asta deoarece curtea nu a cercetat suficient condițiile și vulnerabilitatea persoanelor cu nanism în închisori.

Această chestiune a fost adusă în din nou în discuție în martie, iar sentința finală a fost mai favorabilă pentru piticul pedofil. Curtea a motivat că nu sunt suficiente măsuri de protecție pentru aceste persoane defavorizate.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*