Breaking News

VIDEO: Un canibal rus a primit doar 12 ani de închisoare pentru o crimă îngrozitoare

Alexey Yastrebov, un canibal precum faimosul Hanibal Lecter, și-a ucis iubita, i-a fiert inima și a mâncat-o, fiind condamnat la doar 12 ani de închisoare

Canibal rus pedeapsa revoltator de mica Victima, mama a două fetițe și călăul ei de 35 de ani
Distribuie:

Daily Mail informează pe pagina sa de web despre condamnarea unui canibal rus la 12 ani de închisoare, după ce a ucis o mamă de 27 de ani, apoi i-a gătit și mâncat inima savurând și un pahar de vin roșu.

Alexey Yastrebov, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnat pentru că și-a înjunghiat iubita, pe nume Ekaterina Nikiforova, cu 129 de lovituri de foarfece după o banală „ceartă”. Ulterior i-a tăiat mărul lui Adam cu un cuțit de bucătărie, scoțându-i inima și o bucată din plămân. Fără nicio remușcare a fiert apoi organele pe aragazul apartamentului său închiriat din orașul Stalin, regiunea Krasnoyarsk, din Siberia.

Imagini din timpul procesului

În fața instanței, cu un „zâmbet diabolic”, a spus că l-a sunat pe prietenului său imediat după crimă spunându-i: „Ți-am spus că o să-i mănânc inima. Așa că am făcut-o”. Prietenul i-a confirmat spusele, declarând că lângă el era o sticlă de vin, din care a băut în timp ce mânca inima victimei. Ucigașul a apărut în instanță în cătușe purtând un tricou pe care scria cuvântul „Obey” (Supunere).El i-a cerut „iertare” mamei victimei, o pensionară pe nume Lyubov Timoșenko, care acum are grijă de cele două fetițe rămase orfane. Yastrebov a declarat: „Sper că rudele și prietenii ei vor fi într-o zi capabili să mă ierte, pentru că eu nu mă voi putea ierta niciodată”. Mama îndurerată a spus că : „Cum să îl iertăm pentru asta? Cine le va da copiilor pe mama lor înapoi?”

Femeia a spus îndurerată că nepoata ei în vârstă de noua ani, Alina, este dependentă de medicamente după pierderea mamei sale ucisă în luna martie. Aceasta nu poate să facă față șocului emoțional prin care a trecut. Acum ea le crește pe Alina și sora ei Anastasia. Timoșenko a criticat condamnarea dată, spunând că în absența pedepsei cu moartea, el ar fi trebuit să fie închis pe viață. A primit în schimb doar 12 ani de închisoare și tratament psihiatric obligatoriu.

Bestia și-a mărturisit singur crima

După uciderea iubitei sale, el a telefonat proprietarului apartamentului Zhanna Avdeeva. I-a spus să sune la poliție și la ambulanță. L-a informat că peste tot este plin de sânge și alături de el este un cadavru. Când au sosit paramedicii, le-a spus că pe aragaz se găsește o inimă fiartă. În instanță acest canibal rus a spus că a încercat să se sinucidă înfingându-și foarfeca în gât. Din acest motiv a fost considerat labil psihic.

Evgeny Avdeev, în vârstă de 31 de ani, este fratele proprietarului apartamentului. Ela  a declarat că era prieten cu acest canibal rus. Totuși niciodată nu și-a putut imagina că poate face ceva atât de „oribil”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*