Breaking News

VIDEO: Un pedofil canibal de 22 ani și prietena lui de 12 ani acuzați de crimă în Rusia

Au ucis un bărbat lovindu-l cu toporul în cap, apoi i-au fiert, și mâncat creierul

Pedofil canibal în casa groazei - locul unde a fost gasit ucis si dezmembrat un tanar de 21 de ani CASA GROAZEI - Locul unde a avut loc crima Foto: Daily News (© east2west news)
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția sa electronică despre arestarea unui pedofil canibal suspect de o crimă oribilă  în Rusia. Acesta este acuzat de faptul că a ucis un tânăr în vârstă de 21 ani, lovindu-l cu toporul în cap. Apoi l-a dezmembrat și i-a gătit și mâncat anumite părți ale corpului. Odată cu el a fost reținută și o fată de 12 ani, care este la rândul ei acuzată că a participat la asasinarea și dezmembrarea victimei.

Suspectul pedofil canibal, de 22 de ani, a recunoscut și o relație sexuală cu fata pe care a descris-o drept prietena lui. Aceasta este o potențială victimă a pedofiliei online. Fata a fost declarată dispărută de părinții săi cu zece zile înainte. Ea locuia în orașul Soči, situat la aproximativ 2.400 kilometri depărtare, au declarat surse din poliție.

Perechea a cărei identitate nu a fost făcută publică a „gătit creierul” lui Alexander Popovich, al cărui cap golit de creier a fost găsit în cuptorul unei case modeste din satul Novinka, situat la aproximat 100 de kilometri de St Petersburg, unde locuia victima.

Filmul postat de oamenii legii

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=HEgSoxjhSwI[/embedyt]

Un film șocant lansat de Comitetul de Investigație Rus, responsabil cu cercetarea infracțiunilor grave, arată interiorul casei în care a avut loc crima. Interiorul plin de sânge arată și părți rămase din corpul victimei acoperite cu un cearceaf alb. Când fata fugară a fost declarată dispărută acum zece zile, ea a fost descrisă ca și cum ar fi arătat mai în vârstă decât era, în jur de 15 sau 16 ani.

Nu se știe cum și unde s-a întâlnit cu ucigașul, dar a postat un mesaj pe o rețea socială în care spunea că: „Îmi place un tip care mă urmărește online. Nu-l voi împărți cu nimeni, el este doar al meu. Nu mai am nevoie de nimeni altcineva”.

Pedofil canibal – Raportul poliției ruse

Un raport al poliției ruse despre macabra crimă spune: „Un bărbat și o fetiță minoră sunt suspectați de uciderea cu cruzime și dezmembrarea unui cetățean de 21 de ani din satul Novinka din regiunea Leningrad. Anchetatorii verifică și ipoteza că suspecții au mâncat și părți ale corpului omului ucis”. Interogați, bărbatul și fetița au declarat la poliție că „nu mai era nimic de mâncare”. Poliția spune că omul a fost decapitat și brațele i-au fost tăiate. Rănile de topor erau vizibile pe pieptul lui, iar inima și organele interne au fost îndepărtate. A fost găsit și un topor lângă corp.

Cei doi au fost reținuți după ce au încercat să dea foc casei unde a avut loc crima. Ei locuiau acolo ca și chiriași, potrivit poliției. Vecinii au văzut fumul și pe presupușii ucigași sărind afară pe o fereastră a casei din lemn. Ulterior poliția i-a prins și i-a reținut.

Tânărul pedofil canibal suspectat de crimă a declarat poliției că fetița de 12 ani era „prietena” lui. A recunoscut și faptul că a întreținut relații sexuale cu ea. El se va confrunta cu acuzații de crimă și dezmembrare a unui corp omenesc. Conform legislației din Rusia riscă maxim de 15 ani în închisoare. Pentru acuzația de sex cu un copil minor, poate primi o sentință maximă de zece ani. Fata este sub vârsta răspunderii penale în Rusia. Ea a fost dată în îngrijire la Centrul pentru Criminalii Minori din Sankt Petersburg.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*