Breaking News

VIDEO: Canibalul pedofil a fost dus la reconstituire. Mărturisiri șocante!

El a arătat anchetatorilor cum și-a ucis victima cu un cuțit, apoi i-a preparat creierul în cuptorul cu microunde. Detalii șocante!

Canibalul pedofil la tribunalul din St. Petersburg Canibalul pedofil la tribunalul din St. Petersburg - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Daily Mail a publicat în ediția sa electronică, MailOnline, un articol despre mărturisirile șocante făcute de canibalul pedofil la locul crimei. Acesta a arătat detectivilor cum a înjunghiat victima și ce a făcut ulterior cu cadavrul acesteia.

Criminalul pedofil Arkady Zverev era considerat un baiat linistit

Foto: Daily Mail

Arkady Zverev, în vârstă de 22 de ani, a fost acuzat de uciderea proprietarului casei în care era găzduit, victima fiind Alexander Popovich, un tânăr în vârstă de 21 de ani. Zverev era împreună cu o fetiță de 12 ani în momentul în care a comis oribila faptă. El a mărturisit și faptul că a întreținut relații sexuale cu aceasta pe perioada în care au fost împreună.

Acesta o racolase pe fetiță, apoi a luat-o cu mașina și a transportat-o pe o distanță de aproximativ 2.400 km, din stațiunea Soci până la St. Petersburg, fără permisiunea părinților fetei. Zverev a fost adus la locul crimei de ofițerii de poliție. Aici aceștia au folosit un manechin pentru a le arăta cum și-a înjunghiat victima. Un video cu reconstituirea a fost distribuit de Comisia de Investigații, responsabilă cu cercetarea infracțiunilor grave în Rusia.

Imagini din timpul reconstituirii

Declarații înspăimântătoare a făcut canibalul pedofil în timpul reconstituirii. Zverev a mărturisit că a folosit un topor pentru a dezmembra cadavrul. Inima, creierul și un ochi al lui Popovici au fost gătite și mâncate. A mărturisit că a pus capul tăiat al victimei într-un cuptor cu microunde, pe treapta cea mai înaltă timp de trei minute.Motivația a fost incredibilă: a fost „curios de gustul” creierului. Comisia de Investigații l-a acuzat pe Zvarev de crimă și a fost reținut în arest preventiv timp de două luni. Investigațiile sunt în curs de desfășurare în urmă mărturisirilor făcute de acesta el fiind pasibil și de alte acuzații, precum profanare de cadavre și de sex cu o minoră. Rusia nu are în codul penal o infracțiune specifică de canibalism.

Ce se întâmplă cu minora martoră în acest caz

Fata a fost reținută timp de o lună și urmează să fie supusă unei evaluări psihiatrice ordonată de o instanță. Fiind sub vârsta răspunderii penale ea nu poate fi pusă sub acuzare. Ea va avea doar rol de „martor” în acest caz. Anchetatorii urmează să „stabilească toate circumstanțele crimei comise”.

Zverev a cerut judecătorului dintr-o cușcă de metal la înfățișarea de la Tribunalul Districtual Kirovsky din apropiere de St Petersburg să scoată jurnaliștii din sală, declarând că: „Nu vreau faimă”. Curtea a intrat în sesiune închisă din cauza faptului că tânăra implicată în caz era minoră.

Se pare că motivul crimei a fost o dispută asupra banilor de chirie. Mama fetei a refuzat să călătorească la St. Petersburg pentru a o vedea după ce a aflat din presă că fiica sa era implicată în infracțiunile de crimă și canibalism. Fata recunoscuse anterior în fața anchetatorilor că a luat parte la crimă și la actele de canibalism. Ea a spus detectivilor cum a folosit o tigaie pentru a găti și a mânca inima victimei, dar a găsit gustul „prea dulce”. Creierul s-a dovedit mult mai gustos, a mai mărturisit aceasta.

Pentru toate aceste atrocități, canibalul pedofil riscă maxim 15 ani de închisoare.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Românca cea mai bogată este cunoscută și sub denumirea de…
Cresta Posts Box by CP