Breaking News

Un singur SICRIU le va fi loc de veci mamei și celor TREI COPII INCENDIAȚI de soțul ucigaș, tatăl copiilor

Hannah Clarke și cei trei copii ai ei au fost așezați în interiorul unui sicriu drapat cu flori proaspete și conduși pe ultimul drum de sute de persoane

Mama și cei trei copii incendiați de soțul părăsit au fost înmormântați Mama și cei trei copii incendiați de soțul părăsit au fost înmormântați - Colaj foto: Sursa dailymail.co.uk
Distribuie:

Mama de 31 de ani și cei trei copii incendiați de soțul părăsit, Aaliyah, 6 ani, Laianah, 4 și Trey 3, au fost puși să se odihnească împreună în același sicriu, informează Daily Mail în ediția sa electronică.

Soțul părăsit și tatăl copiilor, Rowan Baxter, a stropit mașina în care era mama cu cei trei copii, cu benzină și i-a dat foc în urmă cu aproape trei săptămâni. Cei trei copii au murit în incendiul care a cuprins mașina familiei, în timp ce mama a murit puțin mai târziu la spital.

Citește știrea: TURBAT DE FURIE a dat foc mașinii în care era soția cu cei trei copii ai lor, apoi s-a sinucis

Hannah Clarke și cei trei copii ai acesteia și-au luat rămas rămas bun de la familia îndoliată într-un singur sicriu. La slujba de înmormântare au participat sute de persoane, dintre care multe nu cunoșteau familia. Acestea, ca milioane de mulți alți australieni, au fost impresionați de sfârșitul tragic și fără sens al acestei familii.

Primul ministru, Scott Morrison, s-a numărat printre participanții la slujba de înmormântare. Au mai fost prezenți și premierul din Queensland, Annastacia Palaszczuk și comisarul de poliție, Katarina Carroll.

Fratele lui Hannah, Nathaniel, a ținut o cuvântare, un adevărat elogiu, spunând despre sora lui că a fost „una dintre cele mai bune mămici care s-au născut pe acest pământ. Te iubesc din ziua în care m-am născut. Nu eram frate și soră, eram prieteni”, a spus acesta printre lacrimi.

Hannah și copiii au fost uciși pe data de 19 februarie. Soțul părăsit și tatăl copiilor, s-a ascuns în grădina din fața locuinței părinților femeii din Camp Hill. Acolo ea locuiau împreună cu copiii după ce l-a părăsit pe bărbat. Femeia tocmai își urcase copiii  în mașina cu care trebuia să-i ducă la școală. În acel moment, bărbatul a stropit mașina cu benzină și i-a dat foc. Aceasta a ars ca o torță ucigându-i pe cei trei copii incendiați în ea. Mama a reușit să se elibereze, dar a murit mai târziu în spital, cu arsuri pe 97% din suprafața corpului.

Bărbatul a murit la fața locului din cauza rănilor provocate de cuțitul cu care s-a înjunghiat.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*