Breaking News

Un polițist și-a ucis fiul autist de opt ani, acesta fiind înfometat, bătut și lăsat în garaj, unde a înghețat peste noapte

Colegii polițistului din New York l-au arestat și l-au acuzat pe acesta și pe logodnica lui de omor de gradul doi

Un polițist și-a ucis fiul autist de opt ani, acesta fiind înfometat, bătut și lăsat într-un garaj să înghețe Un polițist și-a ucis fiul autist de opt ani, acesta fiind înfometat, bătut și lăsat într-un garaj să înghețe - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Un ofițer de poliție din New York și-a ucis fiul autist de opt ani, complice fiindu-i logodnica sa, informează Daily Mail. Băiețelul a murit de hipotermie, după ce a fost ținut în garajul neîncălzit al cuplului peste noapte, la „temperaturi de îngheț”.

Michael Valva, 40 de ani și Angela Pollina, 42 de ani, au fost acuzați de crimă de gradul doi. Cei doi au provocat moartea lui Thomas Valva, în vârstă de opt ani, pe data de 17 ianuarie.

Sunt acuzați că datorită neglijenței au provocat decesul copilului. Acuzația a fost făcută de Geraldine Hart, comisar de poliției în districtul Suffolk. Povestea inițială a tatălui copilului a fost că băiatul a încercat să prindă autobuzul școlar și a murit după ce a căzut pe alee. Minciuna a fost descoperită repede, în momentul în care detectivii de la omucideri au investigat moartea.

Mama biologică a băiatului a confirmat violența fostului soț

Justyna Zubko-Valva, fosta soție a lui Valva și mama biologică a lui Thomas, l-a acuzat anterior pe ofițer că a abuzat de cei trei copii ai lor, bătându-i și înfometându-i. Necropsia a scos la iveală că hipotermia a fost principala cauză a decesului. „Credem cu siguranță că Thomas a fost ținut în garaj peste noapte înainte de moartea sa”, a spus anchetatoarea, potrivit NBC News.

Incidentul a început când Valva l-a bătut pe fiul autist la ei acasă. Apoi bărbatul l-a obligat pe băiat să stea în garajul neîncălzit, cu toate că era foarte frig în acea noapte. Temperatura băiatului a fost de doar 24,5 grade Celsius când medicii au încercat să-l resusciteze.

Autoritățile au trimis la casa cuplului din Long Island un echipaj de ambulanță în jurul orei 9:40 dimineața. Bărbatul ceruse ajutorul motivând că băiatul a căzut pe alee și și-a pierdut cunoștința. Ofițerii care au ajuns la fața locului l-au găsit pe Valva făcând manevre de resuscitarea asupra copilului în subsolul casei. El a fost transportat în grabă la Spitalul Comunitar Long Island, unde a și fost pronunțat decesul.

Pe lângă hipotermie, fiul autist a suferit, de asemenea, leziuni la nivelul capului și feței. Acestea nu erau în concordanță cu povestea spusă de tatăl acestuia. După investigații, s-a stabilit că bărbatul și logodnica lui creșteau mai mulți copii împreună. Cuplul avea un sistem extins de securitate la domiciliu prin care îi monitorizau îndeaproape pe copii.

Filmările i-au ajutat pe anchetatori să descopere că și ceilalți copii ai cuplului au fost pedepsiți în mod similar. Ei erau de asemenea „înfometați și expuși la temperaturi de îngheț”. Copiii cuplului, în număr de cinci, doi ai bărbatului și trei ai femeii au fost plasați în grija serviciilor de protecție pentru copii.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*