Breaking News

Caz cumplit de CANIBALISM! Și-a ucis iubita și i-a MÂNCAT INIMA pentru a deveni bogat

Un tânăr de 23 de ani a recunoscut că și-a ucis iubita de 22 de ani, într-o biserică din Nigeria, apoi i-a mâncat inima într-un ritual de îmbogățire

Un tânăr și-a ucis iubita și i-a mâncat inima pentru a deveni bogat Un tânăr și-a ucis iubita și i-a mâncat inima pentru a deveni bogat
Distribuie:

Un tânăr diabolic, și-a ucis iubita și i-a mâncat inima sperând că așa numitul ”ritual de curățare a sângelui” îl va face bogat, informează publicația The Mirror pe pagina sa de web.

Owolabi Adeeko, în vârstă de 23 de ani, a spus că a lovit-o în cap cu un ciocan pe prietena lui, Favor Daley-Oladele. Tânăra în vârstă de 22 de ani a fost ucisă cu sânge rece în prezența mamei sale Bola, în vârstă de 46 de ani. Ucigașul a spus că era convins că sacrificiul uman îi va face pe amândoi bogați.

El a recunoscut ulterior că: „Nu am obținut bani. Lucrurile nu au mers deloc bine. Afacerile mamei mele nu s-au îmbunătățit după sacrificiul făcut în ciuda tuturor eforturilor noastre. Ritualul făcut pentru a ne îmbogăți nu a funcționat”.

Tânărul și mama sa au fost arestați acum, potrivit presei locale. Pastorul bisericii unde a avut loc sacrificiul este și el complice la crimă. El este cel care a scos organele vitale din corpul tinerei și i-a mâncat inima împreună mama și fiul ei. Este reținut într-o localitate cunoscută ca destinație de vacanță din Nigeria.

Tânărul a absolvit recent Universitate de Stat din Lagos. El a spus după cumplita crimă: „Am foarte multe regrete și mă simt foarte rău că am făcut așa ceva prietenei mele. M-am simțit rău din momentul în care am făcut-o”.

Mama neagă că a știut despre ritual

Mama tânărului însă a negat că știe ceva despre moartea tinerei. Ea a declarat că era convinsă că a consumat carne de capră în timpul ritualului și a vomitat când a aflat că a mâncat inima tinerei. Corpul victimei a fost exhumat. Sursele locale sugerează că trupul tinerei va fi analizat ca urmare a anchetei penale declanșată. Tânăra de 22 de ani era și ea studentă la sociologie. Studia tot la Universitatea de Stat din Lagos, la 160 km distanță de locul groaznicei crime.

Tatăl îndurerat al fetei a spus: „Vreau dreptate. Soția mea este grav bolnavă, a trebuit să o internez în spital. Boala ei este din cauza stresului și ca urmare a ceea ce s-a întâmplat. Aceasta este o încercare foarte grea și pentru mine”.

Un purtător de cuvânt al poliției, a declarat că la interogatoriu, Owolabi Adeeko a mărturisit că defuncta era prietena sa. Afacerile nu mergeau bine în familie. Mama lui care conducea afacerea avea probleme. El a cerut ajutorul pastorului. Acesta i-a sugerat să facă acest ritual de îmbogățire, numit ”ritual de curățare a sângelui”. În acest scop i-a cerut să aducă o ființă umană . Singura persoană disponibilă la acea vreme era iubita sa. Ancheta continuă pentru a se stabili exact circumstanțele în care a avut loc crima.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*