Breaking News

Mărturia în lacrimi a unei mame care a fost îndemnată pe internet să-și ucidă bebelușul născut cu un semn uriaș pe spate

Femeia a mărturisit și că un preot a refuzat să boteze fetița din cauză că respectivul credea că starea fetiței era contagioasă

Mărturia mamei care a fost îndemnată să-și ucidă bebelușul născut cu un semn uriaș pe spate Mărturia mamei care a fost îndemnată să-și ucidă bebelușul născut cu un semn uriaș pe spate - Foto: Daily Mail
Distribuie:

O mamă din Rusia spune că trolii au îndemnat-o să-și ucidă bebelușul din cauza semnului său uriaș din naștere. Ea a mărturisit ulterior că un preot a refuzat să-i boteze fiica, informează Daily Mail.

Maria Khvostantseva

Maria Khvostantseva

Maria Khvostantseva, 22 de ani, a declarat că s-a confruntat cu un val de ură online. Tânăra a povestit cum luna trecută preotul din localitate unde locuia a refuzat să-i boteze copilul. Acesta credea că fetița este contagioasă și i-a spus că nu-i poate boteza fetița. Femeia a povestit printre lacrimi cum a fost umilită. Ea a spus: „Am primit tone de mesaje și apeluri telefonice de la străini. Mă insultau și mă îndemnau să-mi ucid copilul”. Femeia este din orașul Kurgan și a făcut aceste declarații pentru presa locală.

Mărturia tinerei la un post TV

Tânăra a citat câteva îndemnuri pline de ură pe care le-a primit ca să-și ucidă bebelușul. O femeie i-a spus prin telefon: „ Ucide-ți copilul! Aruncă-l sub tren! ”. Unul dintre mesaje spunea: „Uită-te la acest monstru urât. Ar trebui să-l pui sub o ploaie acidă sau sub o presă. Omoară această creatură!”. O alta a spus: „Este mai bine să moară decât să fie așa”.

Fetița născută cu un semn uriaș pe spate

Fetița născută cu un semn uriaș pe spate

Potrivit mamei, aceasta s-a confruntat cu o intoleranță inexplicabilă încă de la nașterea fiicei sale, Vika, acum șase luni. Poliția a deschis o anchetă în urma interviului televizat al mamei. Când a născut-o pe Vika, moașa a spus:„ E cam murdară sau ce?”. A încercat să o curețe cu un șervețel. Fetița a fost diagnosticată la naștere cu nevi melanocitici congenitali mari, care acoperă 80% din suprafața corpului. Un pediatru a sfătuit-o să-și trimită fetița la un orfelinat.

Oamenii de pe stradă o arată cu degetul și râd de fetiță. Femeia suferă foarte mult din această cauză. Totuși ea spune: „Copilul meu este frumos și foarte iubit de familia mea. Fiul tinerei spune: ”Vika a fost sărutată de soare”.

Fetița născută cu un semn uriaș pe spate

Fetița născută cu un semn uriaș pe spate

Acum un purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe din Kurgan, a declarat presei locale că a declanșat o anchetă. El condamnă ce s-a întâmplat și spune că dacă mama merge din nou la biserică, fetița v-a fi botezată.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*