Breaking News

Bebelușul ”torturat sexual de mamă și iubitul ei” a murit în urma a 89 de răni provocate pe tot corpul

Hoss Wayne Benahm a murit în ”chinuri groaznice” la aniversarea primei sale zile de naștere, după ce a suferit multiple răni pe tot corpul

Cuplul criminal care a torturat bebelușul la prima lui aniversare Cuplul criminal care a torturat bebelușul la prima lui aniversare - Colaj foto - capturi ecran
Distribuie:

Un bebeluș ”torturat sexual de mamă și iubitul ei”, a murit în ”chinuri groaznice” la aniversarea primei sale zile de naștere, după ce a fost bătut și abuzat sexual de mama sa și de iubitul ei, informează publicația The Mirror, citând procurorul de caz.

S-a constatat că Hoss Wayne Benham a suferit 89 de leziuni pe tot corpul. 38 dintre ele la nivelul capului și gâtului, par să fi fost cauzate de traumatisme provocate cu forță brută, a dezvăluit un raport al autopsiei.

Patru răni au fost găsite pe ochii bebelușului. Alte 19 au fost găsite pe brațe și picioare. Restul, se consemnează în raport, au fost provocate în zona organelor sale genitale și anusului. Faptul sugerează că a avut loc și un abuz sexual asupra bebelușului.

Băiețelul din orașul Cullman, Alabama, a fost dus la spital de cuplu. Acolo personalul medical nu a mai putut face nimic, pronunțând decesul pe 11 martie 2014. Mama, Crystal Ballenger și partenerul ei Jeffrey Hugh Brown au fost arestați. Ei sunt acuzați de crimă capitală și tortură sexuală, relatează publicația ”Cullman Times”. Ambii au fost testați pozitiv pentru consum de droguri, inclusiv MDMA, amfetamină și metamfetamină.

Procesul lui Brown, în vârstă de 38 de ani, a fost amânat la cererea avocatului său. El a fost reprogramat mai târziu, după luna septembrie, informează ”Cullman Times”. Atât mama cât și partenerul ei se confruntă cu pedeapsa cu moartea dacă sunt găsiți vinovați de acuzațiile aduse.

Declarația procurorului de caz

Procurorul de caz, Wilson Blaylock, a făcut o declarație după ce perechea a fost pusă sub acuzare în 2015. El a spus: „Este cu adevărat de necrezut și este greu de înțeles ce s-a întâmplat cu acest copil. Ultimele sale 36 de ore au fost petrecute în chin și durere”. Documentele din rechizitoriu au arătat că Ballenger și Brown au spus inițial poliției că băiatul s-a înecat într-o cadă de baie. Poliția a declarat însă că vânătăile și fractura de craniu a bebelușului indicau semne de abuz. Autopsia a dezvăluit însă adevărata dimensiune a abuzului provocat asupra copilului și faptul că a fost torturat sexual.

Atât Ballenger cât și Brown rămân în spatele gratiilor în așteptarea procesului.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline