Breaking News

O femeie și-a UCIS PARTENERUL, i-a tăiat capul, l-a fiert, apoi l-a pus într-o cutie și l-a dat spre păstrare unei vecine

Capul bărbatului era învelit în folie de aluminiu, deoarece fusese fiert pentru a scăpat de țesutul uman pentru a nu mirosi

Femeie arestata si acuzata de uciderea partenerului ei caruia i-a taiat capul si l-a fiert Femeie arestată și acuzată de uciderea partenerului ei căruia i-a tăiat capul și l-a fiert - Foto: Metro (© Solarpix/CEN)
Distribuie:

O femeie, care i-a dat vecinei o cutie în care era un cap fiert învelit în folie de aluminiu, se presupune că și-a ucis partenerul, informează publicație METRO pe pagina sa de web.

María del Carmen Merino Gómez, în vârstă de 61 de ani, este în prezent în custodia poliției, după ce a fost arestată marți pentru conținutul groaznic găsit în pachet. Ea a dat cutia unei vecine pentru păstrare, în luna aprilie a acestui an. Femeia locuia în orașul Castro Urdiales, din regiunea Cantabria, situată în nordul Spaniei. În cutie se afla de fapt capul partenerului ei dispărut, Jesús María Baranda, în vârstă de 67 de ani.

Victima a fost identificată după un dinte

Capul, nu avea țesut uman, deoarece fusese fiert și învelit în folie de aluminu pentru a masca mirosul. Jesús María era un funcționar bancar pensionat care lipsea din luna februarie. El a fost identificat după un dinte. Polițiștii investighează acum dacă María del Carmen a comis presupusa crimă sau dacă a angajat un asasin profesionist, informează publicația El Nacional.

Anchetatorii spun că pare a fi opera unui criminal „profesionist”, capul fiind tăiat, fiert și conservat perfect. Ei se întreabă dacă María del Carmen ar fi putut face asta singură. Poliția se concentrează acum pe găsirea corpului lui Jesús María. Ei caută la groapa de gunoi a orașului după declarația dată de un om care a ajutat-o pe femeie la curățenie. Acesta a spus că i s-a cerut să ajute la aruncarea unor pungi negre grele. Martorul a spus unui judecător că pungile erau extrem de grele. A trebuit să le ducă în mai multe curse.

Acuzata, María del Carmen, le-a spus ofițerilor că cineva a lăsat cutia la ușa ei la câteva zile după dispariția bărbatului. Ea spus că „a păstrat-o pentru că era singura amintire pe care o avea de la el”. Femeia insistă că partenerul ei a plecat de bună voie și a luat cu el 12.000 de euro.

Cum s-a declanșat ancheta

Cazul s-a declanșat după ce vecina Mariei del Carmen a deschis cutia sâmbăta trecută, deoarece a început să miroasă. Dar a fost îngrozită de ceea ce a găsit. A făcut un atac de panică, iar ulterior a alertat poliția. Ea susține că María del Carmen i-a dat cutia să o păstreze spunând că în ea sunt ”jucării sexuale”. A spus că nu voia ca poliția să o găsească atunci când îi va percheziționa casa în legătură cu dispariția partenerului ei.

Vărul victimei, Carlos Ricondo, a declarat că María del Carmen a spus familiei că bărbatul a plecat în vacanță. L-a sunat pe telefonul mobil, dar nu au primit niciun răspuns. A primit ulterior un SMS, de pe un număr nou. Spunea că e bine, dar și-a scăpat telefonul în baie și s-a stricat. Vărul i-a cerut să-l sune pentru a demonstra că este într-adevăr Jesús María. Cum nu a primit niciun răspuns, a raportat dispariția bărbatului la poliție.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*