Breaking News

Un medic rus a ucis și dezmembrat, apoi a prăjit părți dintr-o femeie ce anterior fusese bărbat

Bărbatul și-a dat seama după ce a făcut sex cu femeia că aceasta a fost anterior bărbat și își făcuse o schimbare de sex

Medicul rus care a ucis o femeie transsexuală Medicul rus care a ucis o femeie transsexuală (© east2west news)
Distribuie:

Un medic rus a mărturisit că a ucis și dezmembrat o femeie, după o aventură întâmplătoare, în momentul în care a descoperit că aceasta era bărbat și suferise o operație de schimbare a a sexului, informează Daily Mail.

Medicul Mihail Tikhonov, în vârstă de 27 de ani, a prăjit câteva bucăți din corpul ei în cuptor și i-a aruncat resturile în toaletă, conform declarațiilor sale date la poliție. El a petrecut o noapte cu Nina Surgutskaya, de 25 de ani, în apartamentul ei din Kursk. Cei doi au făcut dragoste, dar atunci bărbatul și-a dat seama că a femeia era „transsexuală” și a suferit o schimbare de sex.

A sufocat-o imediat în patul ei și apoi, pentru a ascunde crima, a dezmembrat cadavrul. Tikhonov a fost reținut și interogat după ce Nina a dispărut și mama ei a chemat poliția să investigheze cazul. Poliția a raportat incidentul spunând: „Nina l-a invitat în apartamentul ei. Au continuat să bea alcool și au început să facă sex. A observat că partenera sa a fost anterior bărbat. Femeia a încercat să continue partida de sex, dar în acel moment el a apucat-o de gât și a sugrumat-o”, a spus o sursă din poliție. „S-a oprit numai când nu a mai dat semne de viață”.

A încercat să scape de cadavru

Bărbatul „a decis să scape de corp” și a dus cadavrul în baie. Acolo i-a scos organele interne și le-a tăiat în bucăți mici pe care le-a aruncat în toaletă. Apoi a luat carnea femeii și a ” pus-o în cuptor”, prăjind-o „pentru a evapora excesul de lichid”. Totuși bărbatul a negat că este canibal. După ce a ucis și dezmembrat victima, a spus poliției că a aruncat carnea umană prăjită la toaletă. Apoi a pus capul și membrele într-o valiză și le-a dus în apartament său, potrivit anchetatorilor.

Folosind o daltă, el i-a tăiat picioarele și coastele și le-a pus în cutii de gunoi. În acel moment, poliția a venit să-l rețină. Anchetatorii au descoperit o scenă macabră. Capul era încă atașat de coloana vertebrală, pe care a acoperit-o cu sare „pentru a scăpa de miros”. Ucigașul nu a avut timp să scape de aceste părți ale corpului atunci când a fost prins.

Tikhonov, care este licențiat în medicină se confruntă cu până la 20 de ani de închisoare. El va fi condamnat pentru omor, urmat de mutilarea cadavrului, după ce a ucis și dezmembrat victima. Nina, care a fost anterior bărbat, era înregistrată ca femeie de către autoritățile ruse.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*