Breaking News

O fată de 18 ani și-a ucis fratele de cinci ani într-un ritual de MAGIE NEAGRĂ îngrozitor

O adolescentă de 18 ani din Brazilia și-a sufocat fratele de cinci ani cu o pernă, apoi i-a tăiat și mâncat penisul într-un ritual de magie neagră

O fată de 18 ani și-a ucis fratele de cinci ani într-un ritual de MAGIE NEAGRĂ O fată de 18 ani și-a ucis fratele de cinci ani într-un ritual de MAGIE NEAGRĂ
Distribuie:

Daily Mail informează în ediția electronică despre o crimă oribilă comisă de o adolescentă din Brazilia, care a mărturisit că și-a torturat fratele de cinci ani până la moarte, într-un îngrozitor ritual de magie neagră.

Tânăra și-a chinuit fratele înainte de a-l sufoca, apoi i-a tăiat penisul și l-a mâncat. Poliția investighează posibilitatea ca infracțiunea să fie legată de un ritual de magie neagră. Ipoteza este dată de faptul că victima a fost găsită pe podea înconjurată de mai multe lumânări.

Corpul puternic mutilat al băiatului pe nume Maycon Roque, a fost descoperit de mama sa. Aceasta a găsit-o pe fiica sa Karina, în vârstă de 18 ani, alături de rămășițele copilului. Detectivii spun că pe cadavrul victimei au fost găsite leziuni grotești. Capul său a fost parțial decapitat și au fost găsite răni făcute cu cuțitul la încheieturi. Ambii ochi erau străpunși iar picioarele băiețelului au fost arse. Karina a pretins apoi că a ”tăiat organele genitale ale fratelui ei și le-a mâncat”.

Ancheta poliției

Potrivit poliției, mama celor doi copii a ieșit la cumpărături, lăsându-și fiul în grija fiicei. Când s-a întors câteva ore mai târziu, a descoperit că ușa din față era blocată. Presa locală informează că fata a refuzat să o lase pe mamă să intre în casă. Aceasta a apelat disperată la cumnatul ei care a spart ușa.

Scena a fost atât de macabră încât mama a trebuit să fie sprijinită de vecini după ce a leșinat datorită șocului. Suspecta ar fi încercat să scape când unchiul și alte rude au încercat să o rețină. Detectivul Anderson Góes a spus: „Au încercat să o împiedice să fugă, dar ea a devenit foarte agresivă și a început să arunce obiecte. Unchiul ei a fost lovit și rănit de o piatră”. Până la urmă fata a fost reținută de rude și predată poliției.

Karina a recunoscut mai târziu că l-a dus pe frățior în dormitorul ei, pretinzând că vor juca un joc. Acolo l-a sufocat cu o pernă. Examinările preliminare indică faptul că băiețelul a murit înainte ca trupul său să fie mutilat brutal și părți ale corpului să fie canibalizate.

Suspecta a fost acuzată de crimă și de tentativă de ucidere a unchiului ei. Ea este ținută izolată într-o celulă la închisoarea pentru femei Votorantim, din Sao Paulo. Tânăra este supravegheată permanent pentru a nu se sinucide. Fratele ei a fost îngropat. Niciun membru al familiei nu a vrut să fie identificat sau să comenteze tragicul caz. Brazilia este recunoscută pentru ritualurile de magie neagră care sunt practicate acolo de anumite persoane.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline