Breaking News

Un tânăr și-a îndepărtat testiculele și penisul pentru a face parte din așa numita subcultură NULLO

El a fost inspirat să efectueze procedura radicală după ce a văzut un alt celebru "NULLO" numit Gelding la vârsta de 15 ani

Tânărul care și-a îndepărtat testiculele și penisul pentru a deveni NULLO Tânărul care și-a îndepărtat testiculele și penisul pentru a deveni NULLO - Foto: © Facebook
Distribuie:

Trent Gates, un tânăr de 23 de ani din Washington DC, și-a înlăturat testiculele printr-o procedură chirurgicală efectuată în apartamentul propriu în aprilie 2016, pentru a deveni un NULLO, scrie Daily Mail în ediția electronică. Opt luni mai târziu și-a tăia penisul într-o cameră de motel.

Gates spune că a dezinfectat lama cuțitului pentru siguranță și a luat calmante înainte de a efectua procedura radicală. A făcut acest lucru după ce a văzut un alt celebru „NULLO” numit Gelding la vârsta de 15 ani. Un „nullo”, cunoscut și sub denumirea de „smoothie”, este o persoană care a suferit o modificare extremă a corpului prin eliminarea chirurgicală a organelor genitale și uneori, a mamelonului.

Subcultura nu se referă neapărat la sexualitatea persoanei, deși mulți se consideră eunuci. Gates se identifică ca o persoană non-binară care este atrasă sexual de bărbați. „Am folosit un cuțit ceramic, pentru că este mai ascuțit decât oțelul”, a declarat tânărul pentru Metro Online. El a adăugat că și-a luat „toate măsurile de precauție” înainte de operație și a plecat la spital imediat după aceea. Același chirurg l-a cusut acolo în ambele ocazii.

El a mai declarat publicației Metro că a fost supus unei investigații psihiatrice. Aceasta a constatat că este în mod miraculos … sănătos. Gates a spus și de ce a făcut acest lucru, explicând că se simțea întotdeauna undeva între bărbat și femeie, „un androgin de mijloc”. Pentru că nu se simțea pe deplin ”femeie”, a ales această procedură urmându-l pe un tip numit „Gelding”, considerat nașul comunității. Acesta și-a îndepărtat testiculele în 2000 și penisul în 2011.

Prietenul și familia i-au acceptat decizia

Tânărul a spus că prietenul său acceptă organele genitale modificate. Recunoaște că nu le-a spus părinților despre planurile sale decât după ce operațiile au fost finalizate. El a adăugat că atât părinții, cât și bunicii i-au acceptat imediat alegerea de viață. Doar mama a fost mai ”intransigentă” nepermițându-i să-și păstreze penisul în congelator, pe care l-a luat și l-a aruncat.

În ciuda procedurii radicale, Gates a spus că nu regretă decizia de a deveni „nullo”. A adăugat că acest lucru l-a ajutat să depășească depresia. Tânărul a încercat să se sinucidă de mai multe ori în timpul școlii.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*