Breaking News

Un soț gelos și-a prins nevasta în pat cu amantul! E șocant ce i-a putut face rivalului …

Soțul i-a tăiat penisul amantului după ce l-a prins pe om în pat cu soția lui

Alex Bonilla bărbatul acuzat că i-a tăiat penisul amantului soției sale Alex Bonilla bărbatul acuzat că i-a tăiat penisul amantului soției sale (Foto: Gilchrist County Sheriff’s Office/ Google Maps)
Distribuie:

Un soț gelos a folosit o foarfecă pentru a tăia penisul rivalului, după ce și-a prins nevasta în pat cu amantul, informează publicația METRO. Poliția spune că, Alex Bonilla, în vârstă de 49 de ani, este acuzat că a mutilat victima a cărei identitate nu a fost făcută publică.

Bărbatul a năvălit în casa victimei din orașul Bell, Florida, în dimineața zilei de 14 iulie. Victima a declarat la Biroul Șerifului din districtul Gilchrist, că Bonila l-a legat, înainte de a-i aplica pedeapsa. Apoi a luat o foarfecă și i-a tăiat penisul. Soțul încornorat a ieșit apoi afară și a fluturat bărbăția rivalului său în fața vecinilor.

Agresiunea a avut loc două luni după ce l-a prins pe bărbat făcând sex cu soția lui. Atacul oribil a avut loc în fața copiilor victimei, conform postului de televiziune NBC News. Bonilla a fost arestat mai târziu după-amiaza și a fost dus la închisoarea Districtului Gilchrist. El a fost acuzat de o mulțime de infracțiuni. Cele mai grave dintre acestea sunt de cruzime față de un copil și mutilare. Alte infracțiuni de care este acuzat sunt: intrare prin efracție, violare de domiciliu, sechestrare de persoană și folosirea unei arme de foc.

Bărbatul este în custodia poliției și poate fi eliberat pentru o cauțiune de 1,25 milioane de dolari. Victima lui Bonilla a fost dusă de urgență la spital. Din informațiile furnizate de presă se spune că este într-o stare stabilă. Nu este clar dacă chirurgii au reușit sa-i reconstruiască penisul secționat.

Rămâne morala întâmplării: atenție la ce poate recurge un soț gelos din răzbunare, după ce și-a prins nevasta în pat cu amantul.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*