Breaking News

Un băiețel de șapte ani și-a pierdut mama și bunica ucise de Covid-19, în timp ce tatăl său luptă în spital cu boala

Mama, în vârstă de 49 de ani și bunica în vârstă de 84 de ani au pierdut lupta cu moartea, în timp ce tatăl său luptă pentru viață în spital

Un băiețel de șapte ani și-a pierdut mama și bunica ucise de Covid-19 Un băiețel de șapte ani și-a pierdut mama și bunica ucise de Covid-19 - © Athena Pictures
Distribuie:

Un școlar de șapte ani care și-a pierdut mama și bunica, ucise de CORONAVIRUS, îl așteaptă acum pe tatăl său acasă, care este internat în spital și se luptă pentru viața sa, informează Daily Mail.

Prietenii au strâns mai mult de 9.000 de lire sterline pentru Evan Cadby, din Cardiff. Acesta îl așteaptă pe tatăl Chris să fie externat din spital, dacă va învinge boala Covid-19. Mama sa, Julianne Cadby, „călduroasă și grijulie”, a murit din cauza Covid-19 pe 15 aprilie acasă. Se întâmpla la doar patru zile după ce și-a pierdut mama, Joan, în vârstă de 84 de ani.

Femeia a fost manager de afaceri în Cardiff și specialistă în servicii de sănătate mintală pentru copii și adolescenți. A fost membră în cadrul conducerii de la Vale University Health, timp de 16 ani. Este un caz dintre miile de familiile din Marea Britanie distruse de coronavirus. Decesele cauzate de virus au crescut la 15.464, în timp ce cazurile confirmate au ajuns la peste 114.000.

Familia ajutată după ce băiețelul și-a pierdut mama și bunica

A fost organizată o strângere de fonduri pentru a ajuta familia îndoliată. O prietenă a femeii a scris pe pagina creată în acest sens: „Am auzit știri absolut îngrozitoare. Julianne a murit de boala Covid-19. Eu și toți prietenii lui Julianne de la școală aș dori să ajutăm această familie cât de mult putem. Vă rog să donați cât vă permit buzunarele, pentru această familie minunată care a îndurat cea mai mare pierdere posibilă”.

Julianne Cadby a lucrat într-un serviciu de specialitate mai bine de 16 ani. A fost și membră a consiliului de sănătate timp de 30 de ani. Traiectoria ei profesională a început modest, ca secretară medicală într-o secție de specialitate.

Și membrii comisiei de sănătate în care activa au făcut o declarație. În ea se spune: „Cu profundă tristețe, vă informăm că Julianne Cadby a murit după ce a fost depistată pozitiv pentru Covid-19. Julianne era o membră foarte îndrăgită a echipei noastre. Era extrem de caldă și grijulie și avea mereu timp să-și ajute și să-și sprijine colegii. Dedicarea ei era strălucitoare, jucând un rol central în tot ceea ce facem în cadrul serviciului. Accentul ei a fost întotdeauna să ne asigurăm că oferim cele mai bun servicii pentru copii și tineri”.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*