Breaking News

O asistentă socială „sănătoasă” găsită moartă de către iubitul ei în timp ce aștepta rezultatele testului COVID-19

Femeia în vârstă de 39 de ani, care credea că e „sănătoasă”, a murit în timp ce încă aștepta rezultatele testului Covid-19

Asistentă socială „sănătoasă” găsită moartă de către iubitul ei Asistentă socială „sănătoasă” găsită moartă de către iubitul ei
Distribuie:

O asistentă socială pe nume Natasha Ott, din New Orleans, a fost găsită moartă vineri pe podeaua bucătăriei de către iubitul ei în timp ce încă aștepta rezultatele testului Covid-19, informează Daily Mail.

John Anderson, partenerul femeii a împărtășit povestea sfâșietoare într-o postare pe Facebook. El a spus că iubita lui a refuzat primul test pentru a permite vârstnicilor să le folosească. Ea a crezut că prezintă un risc mai scăzut în comparație cu cei bătrâni.

Bărbatul a afirmat sâmbătă pe Facebook: „Timpul pentru glume despre Covid-19 s-a terminat. Acum este momentul să te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe toți ceilalți”. Anderson a explicat că Ott a avut primele simptome de răceală pe 10 martie. Femeia care era era asistentă socială și absolventă a Corpului Păcii, i-a transmis bărbatului un SMS. În el i-a spus că se simte ca și cum ar avea „o răceală” și are „puțină febră”.

Femeia a refuzat inițial testul

Inițial credea că este cu risc redus și a refuzat unul dintre cele cinci kituri de test disponibile. A renunțat astfel încât persoanele vulnerabile să le poată folosi. În schimb, a mers la medicul de familie pentru a-i face un test de gripă, care a fost negativ.

Pe data de 13 martie femeia i-a scris iubitului că nu trebuie să se testeze dacă nu face febră. În weekend a devenit foarte obosită și a făcut febră. I-a scris bărbatului că se va testa la serviciu. A făcut testul pentru CORONAVIRUS luni, 16 martie. I s-a spus că rezultatele testelor pot dura câteva zile. Două zile mai târziu femeia s-a simțit din ce în ce mai rău. Vineri bărbatul a sunat-o de două ori fără ca aceasta să răspundă. I-a trimis și un mesaj text în care i-a spus că dacă nu răspunde va veni la ea. Acesta s-a dus la locuința femeii vineri seara. A intrat în casă și a găsit-o moartă pe podeaua bucătăriei.

Bărbatul i-a adus un emoționat omagiu pe Facebook. Mesajul lui se dorește a fi unul de conștientizare. „Aș dori ca toată lumea să se trezească la realitatea cu care ne confruntăm”, a scris acesta. Rezultatele testelor de coronavirus ale femeii sunt încă în curs de analizare și se așteaptă să fie eliberate luni.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*