Breaking News

Adolescentă suedeză în vârstă de 17 ani decapitată de către iubitul de 23 de ani din Irak

După ce a ucis-o și decapitat-o, acesta i-a înfășurat capul în folie de aluminiu pe care poliția l-a găsit două săptămâni mai târziu, în cazul care a șocat toată țara

Adolescentă suedeză în vârstă de 17 ani decapitată de către iubitul irakian Adolescentă suedeză în vârstă de 17 ani decapitată de către iubitul irakian - © CEN

O adolescentă suedeză în vârstă de 17 ani a fost decapitată de către fostul ei iubit după ce s-a despărțit de acesta, informează Daily Mail în ediția electronică.

Wilma Andersson a dispărut pe 14 noiembrie anul trecut, iar poliția a găsit o „parte a corpului” două săptămâni mai târziu. Ulterior a fost dezvăluit faptul că era vorba de capul tinerei, care a fost decapitat și înfășurat în folie de aluminiu. Fostul ei iubit, Tishko Ahmed Shabaz a fost arestat și acum a fost acuzat de crimă, dar bărbatul neagă comiterea ei. Suspectul s-a născut în Irak și a primit cetățenia suedeză în anul 2014.

Shabaz este acuzat că a decapitat-o pe această adolescentă suedeză când a mers să-și strângă lucrurile din apartamentul unde locuia. Acuzațiile împotriva suspectului de 23 de ani au fost anunțate săptămâna trecută într-un caz care a șocat Suedia. Țara are reputația ca fiind una dintre cele mai sigure țări din lume. Sute de voluntari s-au alăturat căutării tinerei după ce a fost raportată dispariția ei. Se întâmpla la Uddevalla pe 17 noiembrie, la trei zile după ce a fost văzută ultima dată. Pe 28 noiembrie într-o descoperire macabră, a fost găsit capul victimei. A doua zi poliția a pus capăt căutării. Iubitul tinerei fusese deja arestat și este în continuare în spatele gratiilor.

Rechizitoriul procurorului

Rechizitoriul susține că Wilma a fost ucisă pe 14 noiembrie, în ziua în care a dispărut. Acesta mai susține că fostul ei iubit a tranșat-o. Potrivit publicației „Expressen”, tânărul este acuzat că a ascuns capul adolescentei într-o geantă de călătorie. Acesta a fost înfășurat în bandă adezivă și folie de aluminiu. Poliția a găsit urme de sânge pe podeaua apartamentului său și ADN-ul victimei pe un cuțit mare de bucătărie.

Nu se știe cum a scăpat suspectul de restul corpului, susține șeful poliției. Procurorii declară că victima a fost supusă la „violențe repetate”. Restul cadavrului tinerei nu a fost găsit, dar rudele au îndemnat oamenii să continue căutarea lui.

Rudele spun că victima, o adolescentă suedeză de 17 ani, s-a dus la casa fostului ei iubit pentru a-și ridica lucrurile după încheierea relației. De asemenea, vecinii susțin că au auzit urlete din apartament. Shabaz a mințit părinții fetei afirmând că ea a părăsit apartamentul în viață. Cu toate acestea, haina și geanta lui Wilma erau încă atârnate în dulapul din apartamentul fostului iubit. Toate acestea au ridicat îndoieli cu privire la afirmațiile lui Shabaz. Inculpatul neagă toate acuzațiile spunând anchetatorilor: „Uitați că aceasta este o fată pe care am iubit-o și cu care am avut o viață perfectă”.

Rămâne de văzut ce va stabili instanța. Procesul urmează să înceapă pe 26 mai.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Leave a comment

Your email address will not be published.


*