Breaking News

Bebelușul numit „FAȚA MINUNATĂ A SPERANȚEI” și femeia de 102 ani poreclită „NEMURITOAREA” au învins COVID-19

Un bebeluș o o femeie de 102 ani au devenit balizele speranței în Italia de Nord după ce au supraviețuit COVID-19 și au învins moartea

Balizele speranței în Italia în lupta cu COVID-19 Balizele speranței în Italia în lupta cu COVID-19
Distribuie:

Două persoane, una la începutul, cealaltă către sfârșitul vieții au devenit balizele speranței în Italia de Nord, punctul zero al focarului de infecție cu coronavirus din Europa, după ce au învins COVID-19 informează Daily Mail.

Leonardo, un bebeluș în vârstă de șase luni și italianca Grondona, o femeie în vârstă de 102 ani, au supraviețuit virusului, după ce fiecare s-a confruntat cu o luptă lungă în spital. Micuțul Leonardo s-a întors acasă în municipalitatea Corbetta din regiunea italiană de nord a Lombardiei. Acesta a câștigat o luptă de 50 de zile împotriva COVID-19.

Primarul local, Marco Ballarini, l-a numit pe bebelușul Leonardo „fața minunată a speranței”. El a mulțumit micuțului pentru faptul că a ajutat la ridicarea moralului populației din regiune. El a spus: „Astăzi avem un motiv să zâmbim și să fim fericiți, să simțim că facem parte dintr-o comunitate. Astăzi, privim fața minunată a speranței. Corbetta îl întâmpină pe micuțul Leonardo, care tocmai a fost externat din spital după ce a învins COVID-19. Mulțumesc mult Leo și mulțumesc părinților tăi care nu au renunțat niciodată. Au adus o rază de lumină în inimile tuturor cetățenilor din Corbetta! Forța Corbetta!”.

”Nemuritoarea” de 102 ani

Între timp, o italiancă în vârstă de 102 ani, din Genova, tot în nordul Italiei, și-a revenit miraculos. A petrecut 20 de zile în spital luptându-se cu boala. La începutul acestei luni, Italica Grondona a fost internată cu simptomele virusului mortal. A fost internată la spital cu insuficiență cardiacă ușoară. A fost testată pozitiv pentru coronavirus, dar atunci când a fost externată, medicii au spus că „virusul s-a predat în fața ei”. „Am poreclit-o” Highlander „- ”Nemuritoarea”, a spus medicul Vera Sicbaldi pentru CNN. Acesta a adăugat că Gorondona „reprezintă speranța pentru toți oamenii în vârstă care se confruntă cu această pandemie”.

Înregistrările de la Institutul Național de Sănătate din Italia arată că vârsta medie a celor care au murit după testarea pozitivă pentru coronavirus este de 78 de ani. Acest lucru face cazul femeii de 102 ani excepțional. Medicii au fost atât de impresionați de caz, încât au decis să o studieze pe femeie mai profund. Asta după ce medicul curant a recunoscut că a făcut „foarte puțin” pentru a o vindeca.

Cele două cazuri care au învins COVID-19 sunt acum balizele speranței în Italia.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*