Breaking News

Două surioare SALVATE DIN CASA GROAZEI! De foame mâncau spuma de mare și tapetul de pe pereți

Două surioare din Ucraina au fost salvate dintr-o casă unde erau neglijate cu zilele de către mama lor

Două surioare din Ucraina au fost salvate dintr-o casă unde erau neglijate de către mama lor Două surioare din Ucraina au fost salvate dintr-o casă unde erau neglijate de către mama lor
Distribuie:

Publicația Daily Mail prezintă un caz petrecut în Ucraina, unde două fetițe au fost salvate din CASA GROAZEI unde erau neglijate zile întregi de către propria mamă. Neglijențele înfiorătoare la care erau supuse fetițele nu pot fi exprimate în cuvinte. Acestea erau uneori atât de înfometate, încât mâncau spuma de mare și tapetele cu care erau decorați pereții camerelor.

Diana și Anya, în vârstă de cinci, respectiv un an, trăiau în condiţii de nedescris alături de mama lor și concubinul femeii, în orașul Dnipro. Femeia în vârstă de 25 de ani, al cărui nume nu a fost dezvăluit public, nu își hrănea în mod corespunzător fetițele. Acestea de multe ori mâncau orice găseau, au spus medicii care s-au îngrijit de ele.

Fetițele au fost luate din casă pe data de 21 noiembrie, după ce mai mulți vecini îngrijorați au anunțat poliția. O vecină le-a spus polițiștilor că „femeia și iubitul ei se certau și se băteau adesea unul cu celălalt. Urlau în mod constant la copiii lor și nu aveau grijă de ei. Fetele erau mereu murdare și neglijate. Mereu venea o duhoare oribilă din apartamentul lor”, a mărturisit femeia.

Atunci când polițiștii au intrat în CASA GROAZEI au fost șocați să vadă condițiile dezgustătoare în care trăiau cele două fetițe. Presa locală relatează o informație obținută din cadrul poliției. Respectiva sursă a declarat: „Era groaznic.

Toaleta nu funcționa deloc în apartament iar familia folosea cada în locul ei. Cada era acoperită cu un strat gros de murdărie și era infestată cu viermi. Fetele erau obișnuite să doarmă în așternuturi murdare, să mănânce din farfurii nespălate și să se joace pe podeaua plină de gunoaie.Duhoarea din camere era îngrozitoare și erau greu de respirat”.

Fetițele au fost luate de asistența socială

Diana și Anya au fost luate din casa groazei și au fost duse la spital. Au fost diagnosticate cu malnutriție și păduchi. Medicul pediatru Liya Segeda a spus: „Scaunul fetelor conținea spumă de mare, tapet, păr și alte obiecte. Mâncau orice găseau în apartament. Aici, la spital, fetele au văzut o oliță și așternuturi curate pentru prima dată. Eram șocați să vedem cum săreau pe mâncare și mâncau în grabă”.

Poliția a raportat incidentul la asistența socială care are în plan să o dea în judecată pe mamă pentru a fi decăzută din drepturile părintești. Purtătoarea de cuvânt a poliției, Ludmilla Kopylenko, a declarat că mama și iubitul acesteia erau șomeri. Ei foloseau alocațiile celor două fetițe pentru a-și satisface doar nevoile lor personale. Fetițele mâncau adecvat doar odată pe lună. Mama lor cheltuia restul banilor pe alcool.

Poate ești interesat:

 

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Recomandat
Jamie Bull, un bărbat în vârstă de 36 de ani,…
Cresta Posts Box by CP