Breaking News

VIRUSUL A FOST CREAT DE OM: Medicul care a susținut că Beijingul a acoperit adevărul despre Covid-19, promite să depună dovezi

Virusologa din China care a fugit în SUA după ce guvernul chinez a acoperit epidemia de coronavirus, spune că va produce dovezi științifice că virusul a fost creat de om

Medicul care a susținut că virusul a fost creat de om Medicul care a susținut că virusul a fost creat de om - © ITV REX
Distribuie:

Respectata virusologă din China, Li-Meng Yan, care a susținut că Beijingul știa despre coronavirus cu mult înainte de a începe să apară primele informații, spune că va produce dovezi științifice că virusul a fost creat de om, informează Daily Mail.

Ea a fost forțată să fugă din Hong Kong în SUA, temându-se că viața ei este în pericol. A dat de curând un interviu unui post de televiziune dintr-o locație secretă. Femeia a dezvăluit că guvernul chinez „a eliminat toate informațiile ei” din bazele de date guvernamentale.

Susține că virusul a fost creat de om

Dr. Yan a susținut că informațiile potrivit cărora Covid-19 provine de la piața de pește din Wuhan sunt un „paravan de fum”. Ea intenționează să publice un raport și susține că are dovezi că virusul a fost creat de om. „Primul lucru este că piața de pește din Wuhan este un paravan de fum și acest virus nu provine din natură”, a spus dr. Yan. Când a fost întrebată de unde provine virusul, cercetătoarea a răspuns: „Provine din laboratorul din Wuhan”.

Reputatul medic spune că secvența genomului este ca o amprentă umană. Pe acest lucru se va baza când va prezenta dovezile că virusul provine de la laboratorul din China, unde a fost creat. Ea spune că oricine, chiar și fără cunoștințe de biologie va înțelege acest lucru și îl va putea verifica.

Înainte de a fugi din țară, informațiile ei au fost șterse din bazele de date guvernamentale. „Mi-au șters toate informațiile și, de asemenea, le-au spus oamenilor să răspândească zvonuri despre mine. Că sunt o mincinoasă, că nu știu nimic, că doar am ucis hamsteri în laborator. Vor încerca să-mi controleze familia și prietenii”.

Poate ești interesat:

Femeia era angajata unei prestigioase universități din Hong Kong. Este unul dintre centrele de top din lume pentru cercetarea bolilor infecțioase. Face parte din rețeaua mondială de epidemiologie a Organizației Mondiale a Sănătății (OMS).

A fost unul dintre primii oameni de știință care au studiat coronavirusul, care va deveni ulterior cunoscut sub numele de Covid-19. Prin contactele sale medicale și științifice, ea susține că a dat peste o mușamalizare de proporții epice. Mai spune că Beijing-ul a denaturat deliberat detalii despre originile virusului și dovezile despre transmiterea umană a acestuia. După ce a dezvăluit pericolul pe care îl reprezintă acest virus, a călătorit în SUA unde a și rămas, știind că viața ei este în pericol.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*