Breaking News

ADEVĂRUL despre atacul terorist din 11 septembrie 2001 va fi deconspirat? Hackerii care dețin secretul cer o despăgubire în BITCOIN

Un grup de hackeri ciudat, denumit "The Dark Overlord", a făcut câteva afirmații grave despre atacurile teroriste din 11 septembrie din New York

Hackerii amenință cu dezvăluiri despre atacul terorist din 11 septembrie 2001 Hackerii amenință cu dezvăluiri despre atacul terorist din 11 septembrie 2001
Distribuie:

Site-ul CRYPTOCOINSPY, pretinde că un grup de hackeri cunoscut sub numele de „The Dark Overlord” (Lordul Întunecat), va dezvălui secretul din spatele atacului terorist din 11 septembrie de la World Trade Center din New York, dacă nu va fi plătit în BITCOIN pentru informațiile deținute.

Grupul pretinde că are 18.000 de documente „confidențiale, clasificate și secrete”. Acestea au fost obținute ilegal de la diferite agenții de aplicare a legii din SUA, inclusiv FBI și TSA. Gruparea solicită o răscumpărare plătită în Bitcoin pentru a păstra datele în continuare secrete. Se presupune că documentele conțin detalii delicate legate de datele de asigurare și de litigii. Acestea ar putea dezvălui, probabil, ceea ce ei cred că ar fi „adevărata poveste” despre ceea ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi fatală.

De când atacurile teroriste au îngrozit întreaga lume în urmă cu peste 17 ani, au existat nenumărate teorii ale conspirației. Toate au la bază convingerea că guvernul SUA a ascuns desfășurarea reală a evenimentelor. Unii chiar pretind că devastatorul atac a fost o activitate internă și merge atât de departe încât să acuze guvernul SUA că a comis atacul.

Documentele inițiale au fost lansate

Până acum grupul de hackeri a lansat deja trei fișiere pentru a demonstra că pretențiile sale nu sunt vorbe în vânt. Ei au postat și un fișier criptat de 10GB care este disponibil pentru descărcare înainte de fi dată cheia de criptare. Se spune că documentele nu au fost obținute numai de la agențiile guvernamentale. O serie de companii de asigurări, inclusiv Lloyds of London, Hiscox și Silverstein Properties, compania care deținea complexul World Trade Center sunt menționate în documentele lansate.

Grupul nu solicită plata de la cineva anume. Ei sunt dispuși să vândă informațiile la „oricine”. Asta înseamnă că cei pe care îi interesează documentele le pot avea dacă plătesc suma cerută. Astfel grupările teroriste, dușmanii SUA sau oricine altcineva poatea avea acces la aceste documente. Se crede că unele date ar fi putut fi obținute la începutul acestui an. Firma Hiscox a confirmat că un atac cibernetic a implica furtul unor documente. Acestea i-ar putea expune pe titularii de polițe comerciale din SUA.

În cererea făcută, grupul a amenințat: ”Plătiți naibii sau o să vă îngropăm cu asta. Dacă în continuare ne dezamăgiți, vom escalada aceste lansări eliberând cheile de decriptare”.

Agențiile guvernamentale ar dori să păstreze informațiile conținute din motive de securitate. În schimb povestea oficială a evenimentelor din 11 septembrie e puțin probabil să fie schimbată. Dar, după cum a arătat istoria, faptele și dovezile sunt adesea cele mai puțin importante aspecte pe care oamenii le iau în calcul atunci când își formează opinii despre evenimente cu un puternic impact emoțional.

Bitcoin continuă să fie folosit în continuare de hackeri și criminali. Totuși, numeroase cazuri au demonstrat că acestei monede îi lipsește adevărata anonimitate. Bitcoin-ul este relativ ușor de urmărit în comparație cu alte criptomonede.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*