Breaking News

VIDEO: Un bărbat a cărui soție a murit și-a inaugurat casa nouă cu statuia din silicon a soției în mărime naturală

Când casa de vis a fost finalizată, bărbatul a dorit să se asigure că soția sa este prezentă cu el într-unul dintre cele mai semnificative momente din viața sa

Un indian a comandat statuia din silicon a soției în mărime naturală Un indian a comandat statuia din silicon a soției în mărime naturală - ©ANI (Twitter)
Distribuie:

Dovedind că „dragostea adevărată nu moare niciodată”, Srinivas Gupta, un om de afaceri din India, a surprins pe toată lumea după ce a instalat statuia din silicon a soției moarte în mărime naturală, la casa sa recent construită, cu ocazia unei ceremonii de inaugurare a casei, în memoria ei.

Site-ul de știri india.com, scrie că în 2017, indianul împreună cu soția sa călătorea la Tirupati cu cele două fiice ale lor. Din nefericire a avut loc un accident cumplit, soldat cu moartea soției. El și cele două fiice ale sale au supraviețuit suferind răni minore.

În timp ce era în viață, visul soției sale a fost să construiască un bungalou. De aceea Srinivas a decis să construiască o casă în memoria soției moarte. Când casa de vis a fost finalizată, Gupta a dorit să se asigure că soția sa este prezentă alături de el și cele două fiice. De aceea a comandat o statuie din silicon în mărime naturală.

Statuia din silicon a soției realizată de un artist local

Videoclipurile și imaginile cu ceremonia de inaugurare a casei au devenit virale pe rețelele de socializare. Internauții au fost plăcut surprinși de această poveste emoționantă, tribut de dragoste adus de către soț, soției sale decedate. „Este minunat să-mi văd soția înapoi în casa mea, pentru că această casă a fost visul ei”, a spus Gupta. Artistul cu sediul în Bangalore, Sridhar Murthy, a lucrat un an pentru a face statuia. El a folosit silicon în loc de ceară, deoarece temperaturile ridicate din zonă ar fi putut deteriora statuia.

Acest gest de dragoste veșnică a mișcat inimile internauților și i-a emoționat. Un utilizator a scris: „Atâta dragoste. Simți emoția”.

Oamenii au fost, de asemenea, puternic impresionați de priceperea și creativitatea artistului. Atât dimensiunile cât și realizarea artistică, dau impresia că femeia este vie. Ea arată absolut real. Mulți chiar au comparat-o cu statuile de ceară de la Muzeul Madame Tussauds din Marea Britanie.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*