Breaking News

MIRACOL: Statuia Fecioarei Maria „plânge cu lacrimi de sânge” pentru a 38-a oară în Argentina

O statuie a Fecioarei Maria este văzută drept un miracol după ce a "plâns" cu lacrimi de sânge pentru a 38-a oară într-un oraș din Argentina

Statuia Fecioarei Maria plângând cu ”lacrimi de sânge” în Argentina Statuia Fecioarei Maria plângând cu ”lacrimi de sânge” în Argentina - Foto: Daily Mail (© CEN/El Tribuno)
Distribuie:

Daily Mail scrie în ediția sa electronică despre un miracol petrecut în orașul Metan din nord-vestul Argentinei. Aici pelerinii s-au adunat în casa familiei Frias pentru a vedea statuia cunoscută sub numele de Fecioara Maria a Trandafirului Mistic (Rose Mistic).

Statuia a fost un subiect principal de presă la începutul acestui an. Atunci ea a fost filmată, aparent plângând cu lacrimi de sânge. Proprietara statuii, Rosana Mendoza Frias, a înregistrat acum iarăși fenomenul, care spune ea că se întâmplă din nou. În film, statuia poate fi văzută cu un lichid roșu pe față, ce pare să curgă din ochi.

Clipul VIDEO

Rosana a declarat ziarului de știri local Salta că statuia Fecioarei Maria a fost adusă în casa ei acum opt ani, după ce a suferit un avort spontan. Statuia a început să „plângă cu sânge” în aprilie 2017, susține ea. Până acum, statuia a „plâns” de 38 de ori. Prima dată când a postat o fotografie online cu acest aparent fenomen, ea a adunat 7 000 de persoane în afara casei 10 ore mai târziu. Rosana pretinde că în cel mai recent incident, statuia a început să plângă cu sânge atunci când s-a rugat pentru sănătatea mamei sale.

De Statuia Fecioarei Maria a Trandafirului Mistic sunt legate mai multe „miracole”. Unul dintre miracole este cel în care o femeie a avut o tumoare de 7,5 cm. Aceasta a dispărut după ce femeia s-a rugat la statuie. Rosa a declarat că: „Întotdeauna le spun oamenilor că acest lucru depinde de credință, nu de noi, deoarece nu facem nimic, doar ne deschidem ușile pentru ca ei să poată veni aici să se roage și prin Dumnezeu să se producă un miracol”.

Nu este clar care este cauza „sângerării”. La o statuie similară din Statele Unite s-a descoperit că „lacrimile” erau compuse dintr-un amestec de ulei de măsline și parfum. Un site susține că statuia ar fi putut fi modificată pentru a produce lichid. O altă ipoteză este că „sângele” ar fi putut fi frecat pe fața statuii.

Proprietara a construit un spațiu special pentru statuie în casa ei. Este un dulap de sticlă construit din banii proprii și cu ajutorul altora pentru a o proteja. Zilnic, de luni până vineri zeci de persoane vin și se roagă în fața statuii, potrivit informațiilor locale.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*