Breaking News

MIRACOL? Rețelele sociale sunt inundate de oameni care spun că îl pot vedea pe IISUS în flăcările de la Notre Dame

Totul a început după ce o femeie a postat o fotografie în care ea spune că poate vedea conturul lui IISUS HRISTOS în flăcările care au cuprins catedrala

Figura lui Iisus Hristos apare în flăcările de la Notre Dame Figura lui Iisus Hristos apare în flăcările de la Notre Dame - Foto: Daily Mail
Distribuie:

Conturul Lui Iisus Hristos părea să apară în flăcările devastatoare care au cuprins luni seara Catedrala Notre Dame din Paris. Afirmația a fost făcută de o femeie pe o rețea socială, scrie Daily Mail în ediția sa electronică.

Lesley Rowan, o femeie care locuiește în Scoția, citea despre incidentul tragic. La un moment dat, ea spune că a observat într-una din fotografiile publicate, o siluetă care se putea vedea în fumul și flăcările care cuprinseseră catedrala. Contrariată și-a împărtășit gândurile pe o rețea de socializare. Lesley a explicat că ea credea că silueta care se poate vedea este fiul lui Dumnezeu. Aceasta părea că se îndreaptă spre exterior din infernul care a cuprins clădirea istorică de 850 de ani.

Imaginile postate pe Facebook

O femeie a văzut imaginea lui Iisus Hristos în flăcările de la Notre Dame

O femeie a văzut imaginea lui Iisus Hristos în flăcările de la Notre Dame

Figura lui Iisus Hristos apare în flăcările de la Notre Dame

Figura lui Iisus Hristos apare în flăcările de la Notre Dame

„S-ar putea ca mintea mea să-mi joace niște feste. Îi rog pe oameni se uite atent la această imagine și să-mi spună ce văd”, a scris ea pe Facebook. Femeia în vârstă de 38 de ani, a publicat alături și o imagine cu focul care a cuprins catedrala. Lesley a fost rapid inundată de utilizatorii de pe Facebook, care credeau la rândul lor că au putut vedea conturul Lui Iisus în flăcările care se ridicau spre cer.

„Când m-am uitat la fotografie aseară, am fost foarte uluită de ceea ce am văzut. Când mă uit la ea, văd o siluetă a Lui Iisus. Chiar văd o imagine vie „, a explicat Lesley pentru publicația Daily Record. „Simt că imaginea va aduce o alinare oamenilor din Paris și din întreaga lume după aceste moment trist”. Unii utilizatori de pe Facebook au fost rapid de acord cu constatările lui Lesley. Anumite persoane chiar au descris ceea ce vedeau: „Pot să văd destul de clar, mantia și totul”. Un altul a spus: „Da, L-am văzu imediat, este Iisus!”. Cu toate acestea, nu toți au acceptat constatările Lesley. Un utilizator de pe Facebook scris că nu este nimic uimitor, iar alții au insistat că au văzut doar o „statuie”.

Între timp, Emmanuel Macron s-a angajat să refacă catedrala Notre-Dame în termen de cinci ani. Președintele francez a afirmat într-un mesaj televizat că monumentul UNESCO va fi reconstruit „chiar mai frumos” în următorii câțiva ani.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*