Breaking News

Un cuplu și-a părăsit gemenii în vârstă de 4 luni, unul murind de foame, după ce s-au dus la un chef în carantină

Aceștia au lipsit timp de patru zile, timp în care unul dintre copii a murit de foame, iar celălalt luptă pentru viață într-un spital din Rusia

Un cuplu și-a părăsit gemenii în vârstă de 4 luni timp de patru zile Un cuplu și-a părăsit gemenii în vârstă de 4 luni timp de patru zile - © @vk.com
Distribuie:

Un cuplu din Rusia este acuzat că și-a părăsit gemenii în vârstă de patru luni, pentru a merge la un chef stropit din belșug cu alcool, în timpul carantinei care a fost declarată în Rusia, relatează Daily Mail.

Cei doi și-au lăsat gemenii în vârstă de 4 luni să moară pur și simplu de foame, părăsindu-i timp de patru zile. Unul dintre bebeluși a fost găsit în comă și a murit la scurt timp la spital. Celălalt, slăbit peste măsură, luptă acum pentru viață în spital. Cei doi copii au fost găsiți de bunica lor. Aceasta a chemat imediat o ambulanță care i-a transportat la spital.

Băiatul care a fost găsit în comă a murit la scurt timp după internare. Fetița, care era grav afectată de foame, luptă acum pentru viața ei la un spital din regiunea Kamchatka din Rusia. Mama copiilor, Margarita Yanayeva în vârstă de 23 de ani, și-a mințit prietenii cu care petrecea. Ea a spus că cei doi copii erau internați în spital, infectați cu coronavirus, relatează presa rusă.

Și-au părăsit gemenii timp de patru zile

În fapt, ea și partenerul ei Alexey, în vârstă de 35 de ani, i-au lăsat singuri. Cei doi au plecat la o petrecere timp de timp de patru zile, susțin polițiștii care anchetează cazul. Se înțelege că fiul lor a murit din cauza înfometării, iar sora lui geamănă care a supraviețuit, este internată la terapia intensivă.

Fetița este în stare critică din cauza foamei și deshidratării. „În decurs de patru zile, ei nu au hrănit copiii și nu au găsit o altă alternativă de îngrijire pentru ei”, a relatat o sursă din anchetă. Copii au fost supuși înfometării și nu li s-a asigurat o igienă corespunzătoare.

În cele din urmă, copiii au fost găsiți de către bunica lor. Aceasta s-a arătat îngrijorată de faptul că cei doi nu răspundeau la telefon, în ciuda faptului că regiunea era în carantină. Când i-a găsit pe cei doi copii, a chemat imediat ambulanța, apoi a sunat la poliție.

Cuplul riscă acum până la 20 de ani de închisoare dacă este condamnat pentru moartea băiatului. De asemenea, se confruntă cu acuzații pentru neîndeplinirea îndatoririlor părintești și punerea în pericol a copiilor. Cei doi urmează să apară în instanță pentru a fi judecați.

[smartslider3 slider=16]

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*