Breaking News

Un băiețel de șase ani a murit infectat după ce tatăl său l-a agresat sexual cu un băț pentru că a mâncat o prăjitură

Tatăl și-a ucis fiul în vârstă de șase ani, după ce l-a agresat sexual cu un băț, pentru că a mâncat o bucată de prăjitură fără permisiune

Un băiețel de șase ani a murit infectat după ce tatăl său l-a agresat sexual cu un băț Un băiețel de șase ani a murit infectat după ce tatăl său l-a agresat sexual cu un băț
Distribuie:

Un tată este acuzat că și-a ucis fiul de șase ani agresându-l sexual cu un băț, iar acesta a murit infectat în urma rănilor provocate, informează Daily Mail.

Băiatul și tatăl său erau într-o excursie cu cortul, iar acesta a fost pedepsit că a mâncat o bucată de prăjitură fără permisiune. Mauricio Alejandro Torres este acuzat că l-a violat cu un băț pe fiul său, Maurice ‘Isaia’ Torres, provocându-i acestuia o infecție bacteriană. Băiețelul a murit de șoc septic a doua zi.

Potrivit publicației ”Arkansas Democrate Gazette” bărbatul în vârstă de 50 de ani, se afla în camping cu băiatul. Incidentul a avut loc în Missouri, pe 28 martie 2015. Tatăl băiatului i-a aplicat corecția îngrozitoare, pentru pentru că acesta a mâncat o bucată de prăjitură fără permisiunea sa.

Maurice a fost dus la clinica medicală Bella Vista, în apropiere de casa sa din Arkansas, dar a murit a doua zi. Cumplit este faptul că și mama sa Cathy a fost părtașă la acest incident. Ea a fost condamnată la închisoare pe viață după ce s-a declarat vinovată de crimă capitală în martie 2017.

Acuzat de crimă capitală

Torres a fost acuzat de crimă capitală și bătaie pentru moartea lui Maurice. El a pledat nevinovat, dar a fost condamnat la moarte în noiembrie 2016. Condamnarea sa a fost anulată în aprilie anul trecut. Asta deoarece crima s-a întâmplat în statul Missouri și nu în Arkansas. Infracțiunile de crimă capitală care se pedepsesc cu moartea trebuie să fi avut loc în statul în care se efectuează urmărirea penală, în conformitate cu legislația statului.

Torres se confruntă acum rejudecarea cazului la o instanță din statul Arkansas. El riscă închisoare pe viață sau pedeapsa cu moartea dacă este condamnat pentru acuzația de omor. La procesul său inițial, legistul a declarat că moartea lui Isaia a fost cauzată de o infecție bacteriană. Aceasta a fost provocată de agresiunea sexuală a tatălui cu un băț.

Procurorul districtual din Benton, Nathan Smith, le-a spus juraților că este un caz de abuz, tortură și ucidere. Isaia, băiețelul în vârstă de șase ani care a murit infectat, sufereade de sindromul de abuz cronic la copii. Imaginile pe care le-a prezentat instanței au fost urâte și grotești. Procurorul spune că Isaia a fost abuzat timp de doi ani înainte de moartea sa în martie 2015.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*