Breaking News

Mare-i și grădina lui ALLAH! Imam supendat după ce a aflat că soția sa era de fapt bărbat

Un imam din Uganda a fost suspendat după ce a aflat că soția sa, cu care se căsătorise de doar două săptămâni era de fapt un bărbat

Imam suspendat după ce a aflat că soția sa era de fapt bărbat Imam suspendat după ce a aflat că soția sa era de fapt bărbat - © Daily Mail
Distribuie:

Un imam din Uganda a fost suspendat după ce a descoperit că noua sa soție, cu care se căsătorise de doar două săptămâni, era de fapt un bărbat, informează Daily Mail.

Imamul Mohammed Mutumba, în vârstă de 27 de ani, a aflat adevărul când mireasa sa a fost prinsă de poliție furând un televizor de la un vecin. Ulterior, hoțul a recunoscut că s-a prefăcut că este femeie. Intenția sa a fost să se căsătorească cu imamul și să-i fure banii, a informat presa locală din Kayunga.

Imamul șocat, a fost suspendat din funcțiile sale de cleric la moscheea Kyampisi Masjid Noor. A fost declanșată și o anchetă de către superiorii săi. Bărbatul se apără și spune nu a avut relații intime cu „soția” sa de la nunta avută cu două săptămâni înainte. El spune că „soția” a motivat că este la ciclu. Era ferm convins că s-a căsătorit cu o femeie. Atunci când s-au căsătorit în decembrie, au avut și o ceremonie tradițională islamică.

Identitatea i-a fost descoperită după arestare

Adevărata identitate a așa numitei soții, a fost deconspirată când a fost arestată. Furase un televizor și haine de la vecinii de alături. O femeie polițistă a efectuat o percheziție corporală a suspectei crezând că este o femeie și a aflat că este de fapt un bărbat. Imamul este „prea devastat” pentru a vorbi despre incident și are nevoie de consiliere.

Prietenii și colegii imamului au spus că și ei au fost păcăliți de impostor. Acesta purta de obicei un hijab. Doi angajați de la moschee, au spus: „Avea o voce dulce, moale și mergea ca o femeie”. Unul dintre ei a dezvăluit că imamul s-a plâns la patru zile de la nuntă, că noua sa mireasă a refuzat „să se dezbrace în timp ce dormeau”.

Suspectul a declarat la poliției că numele său real era Richard Tumushabe. A recunoscut că s-a căsătorit cu respectivul imam pentru a-i fura banii. Șeicul local musulman, Abdul Noor Kakande, a declarat că incidentul „nefericit” a fost cercetat. Oficialii moscheii au declarat că imamul a fost suspendat. Nu a contat că acesta s-a căsătorit neștiind că viitoarea sa soție nu era femeie. Șeful moscheii a declarat că suspendarea a fost necesară pentru a „păstra integritatea credinței lor”.

Reporterii locali de la The Daily Monitor au încercat să-l contacteze pe imam domiciliul său, dar nu au reușit. Vecinii au spus că nu a fost văzut de zile întregi și că este plecat la rude unde primește consiliere.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*