Breaking News

VIDEO ȘOCANT! Un ofițer de poliție mexican a fost ucis cu 150 de gloanțe într-o execuție brutală în plină zi

Un ofițer de poliție mexican implicat în arestarea fiului cunoscutului baron al drogurilor Joaquin 'El Chapo' Guzman a fost asasinat într-o parcare

Polițist executat în plină stradă de cartelul drogurilor din Mexic Polițist executat în plină stradă de cartelul drogurilor din Mexic - © CEN
Distribuie:

Camerele cu circuit închis au surprins miercuri dimineața o execuție brutală, când cel puțin doi bărbați înarmați cu puști semiautomate, au executat cu sânge rece un ofițer de poliție mexican, informează Daily Mail. Aceștia au coborât dintr-o mașină roșie și au deschis focul asupra unui sedan alb cu patru uși marca Nissan.

Ambuscada a durat mai puțin de 30 de secunde, timp în care asasinii au tras cel puțin 150 de gloanțe în vehiculul alb. Mașina roșie a urmărit mașina albă până în parcarea unui centru comercial din Culiacán, capitala statului Sinaloa, informează site-ul Infobae.com.

Filmul atacului

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=Op6qLD0zKg0[/embedyt]

Autoritățile l-au identificat pe ofițerul mort ca fiind Eduardo „N”, în vârstă de 32 de ani. Victima era un ofițer cu grad superior din departamentul de poliție al statului Sinalo. Rapoartele din media locală indică faptul că ofițerul a fost implicat în arestarea fiului baronului drogurilor din Mexic. Pe data de 17 octombrie, Ovidio Guzmán López, fiul șefului cartelului din Sinaloa, Joaquín „El Chapo” Guzmán a fost arestat.

Forțele de securitate mexicane au reușit să-l scoată pe Guzman Lopez în afara unei case în care locuia. El a fost filmat în genunchi, în fața unui perete, dar situația a degenerat rapid. El a fost eliberat după ce oamenii înarmați din cartelul pe care îl conduce au deschis focul pe străzile orașului Culiacanul.

Secretarul apărării, Luis Cresencio Sandoval, a arătat săptămâna trecută un videoclip. Era prezentată o cronologie a operației eșuate pentru arestarea lui Guzmán López. A fost un incident jenant pentru administrația președintelui Andrés Manuel López Obrador.

Videoclipul filmat de soldați îl arată pe Guzmán ieșind din casă cu mâinile în sus. Soldații îl somează să oprească atacurile din jurul orașului. Guzmán l-a sunat pe fratele său Arhivaldo Iván Guzmán Salazar pe telefonul mobil și i-a spus să oprească haosul. Acesta a refuzat și i-a amenințat pe soldați și familiile lor.

Atacurile au continuat și opt minute mai târziu au fost raportați primii soldați răniți. Arhivaldo Guzmán știa cu siguranță în acel moment că avea un atu important împotriva autorităților. Treisprezece persoane au fost ucise în luptele de stradă. În cele din urmă forțele de securitate l-au eliberat pe Guzman Lopez și s-au retras după patru ore de lupte. Asta pentru a evita și mai multă vărsare de sânge

Se presupune că această execuție brutală a polițistului este încă un episod din lupta autorităților cu cartelul drogurilor din Mexic.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*