Breaking News

DESCOPERIRE MACABRĂ: 19 cadavre măcelărite, în pungi de plastic, au fost găsite într-un canal de ape reziduale

Polițiștii au făcut o descoperire macabră într-un canal de ape reziduale, 19 cadavre măcelărite fiind găsite plutind în saci de plastic

19 cadavre găsite într-un canal de ape reziduale 19 cadavre găsite într-un canal de ape reziduale
Distribuie:

Autoritățile mexicane au descoperit 19 cadavre măcelărite înghesuite în saci de plastic, plutind într-un canal de ape reziduale în Mexic, informează Daily Mail pe pagina sa de web.

Sacii în care erau înghesuite cele 19 persoane ucise, pluteau într-un canal de ape reziduale din Ixtlahuacán de los Membrillos, un oraș situat la est de Guadalajara. Macabra descoperire a fost făcută publică în ”Diario de Yucatan”. Acesta este un cotidian regional de prestigiu din Merida, capitala statului Yucatan.

Octavio Solis, procurorul de stat din Jalisco, a declarat într-o conferință de presă că în saci au fost găsiți 18 bărbați și o femeie. Solis a spus că au fost identificate zece victime, inclusiv una care avea cazier judiciar. El a adăugat, de asemenea, că nu este exclusă posibilitatea de a mai găsi alte cadavre. Încă nu s-a stabilit dacă toate victimele erau implicate în activități criminale.

Apel anonim la poliție

El-Mencho

Nemesio “El Mencho” Oseguera Cervantes

Poliția a fost informată printr-un apel anonim la numărul de urgență 911. Procuratura din Jalisco consideră că în spatele acestei descoperiri teribile se află cartelul ”Jalisco Generation”. Acesta este condus de Nemesio “El Mencho” Oseguera Cervantes.

Bărbatul este un fost aliat al lui Joaquín “El Chapo” Guzmán, cel care a condus Cartelul Sinaloa. În momentul arestării sale, Guzman conducea cel mai bogat și mai puternic cartel al drogurilor din Mexic.

Bandele hăcuiesc adesea victimele pentru a încerca să ascundă numărul de cadavre. Oficialii au recuperat pungile pline cu rămășițe și au închis zona. Apoi au început să caute prin împrejurimi crezând că mai multe rămășițe ar fi putut fi aruncate. Descoperirea oribilă a avut loc la o săptămână după ce în Los Altos de Jalisco au fost găsite cadavrele a șapte victime asasinate. Procurorii lucrează acum cu cei de la Procuratura Specială pentru Persoanele Dispărute, încercând să identifice cadavrele.

El Mencho este cel mai căutat infractor din Mexic și unul dintre cei mai căutați de Departamentul de Justiție al Statelor Unite. Acesta oferă o recompensă de 10 milioane de dolari pe capul lui. Inițial această recompensă a fost stabilită la 5 milioane de dolari.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline