Breaking News

Bărbatul care a furat cadavrele a 29 de fetițe transformându-le în ”păpuși” va fi eliberat din spitalul de psihiatrie

Bărbatul care a furat cadavrele a 29 de fetițe transformându-le în ”păpuși” va fi eliberat Bărbatul care a furat cadavrele a 29 de fetițe transformându-le în ”păpuși” va fi eliberat (Foto: captură YouTube)
Distribuie:

Daily Mail prezintă cazul incredibil al unui hoț de cadavre neobișnuit, care a furat cadavrele a 29 de fetițe pe care ulterior le-a transformat în ”păpuși”.

Anatoly Moskvin

Anatoly Moskvin – Foto: © east2west news

Anatoly Moskvin, în vârstă de 52 de ani, este din localitatea Nijni Novgorod, al cincilea oraș ca mărime din Rusia. El a furat și mumificat cadavrele înainte de a le transforma în “păpuși”. După ce le fura, acesta le ruja, farda și îmbrăca pe fetițe, care ulterior erau adăugate ”colecției” sale. Acum bărbatul este liber să iasă dintr-o secție de psihiatrie din Rusia.

Bărbatul ar putea fi eliberat

Psihiatrii au afirmat anul trecut că acesta s-a vindecat și au recomandat tratament ambulatoriu pentru Moskvin. Acum ei au revenit asupra deciziei și spun că trebuie să fie reținut în spital pe durată nedeterminată. Dar, din moment ce nu a fost acordat niciun alt ordin judecătoresc, Moskvin este tehnic liber să plece oriunde. Acesta a a planificat să se mute la Moscova. Ordinul de a fi internat în spitalul securizat a expirat în luna decembrie, provocând furia părinților victimelor sale.

Înainte de a fi închis în anul 2011, bărbatul fura cadavrele fetițelor îngropate în cimitir. Le aducea acasă și le îmbrăca cu îmbrăcăminte pentru fete, pentru a le face să pară păpuși. Apoi de aplica și un machiaj pe fețe, dându-le cu ruj și produse cosmetice. El a pus chiar și cutii muzicale în corpurile lor mumificate și sărbătorea zilele de naștere ale fiecărei victime moarte cu “petreceri” în dormitorul său.

În momentul în care Moskvin a fost interogat, le-a spus detectivilor să nu îngroape prea adânc fetele, pentru că le va lua înapoi când va fi liber. El i-a descris pe părinții îndoliați ca fiind “răi”, spunând că și-au abandonat fetele în frig. S-a justificat în fața anchetatorilor spunând că a luat fetele acasă la el și le-a încălzit.

VIDEO

Mișcarea inițială de eliberare a venit în ciuda obiecțiilor vehemente ale părinților copiilor decedați, care aveau vârsta cuprinsă între trei și 12 ani. Un judecător a cerut un nou set de teste psihiatrice. Acestea au constatat că situația lui Moskvin s-a “deteriorat”. Cu toate acestea a existat o întârziere inexplicabilă pentru aprobarea unei ordonanțe de a-l păstra în detenție.

Natalia Chardymova mama fetiței de 10 ani pe nume Olga ucisă în 2002

Natalia Chardymova mama fetiței de 10 ani pe nume Olga ucisă în 2002 (© east2west news)

Natalia Chardymova, în vârstă de 46 de ani, este unul dintre părinții care se opune cu fermitate eliberării lui Moskvin. Cadavrul fiicei sale Olga, este unul dintre cele 29 de cadavre furate de acesta din cimitirul local. Fetița fusese ucisă la vârsta de 10 ani și îngropată în anul 2002. Moskvin i-a păstrat corpul mumificat timp de nouă ani în apartamentul său, în timp ce mama ei punea fără să știe flori la un mormânt gol. Ea a avertizat: “Este incurabil. Dacă este eliberat, nu poate fi tratat corect în ambulator. Va înceta să ia pastile și va reveni la acțiunile sale sinistre, așa cum a promis să facă”.

Femeia a salutat cererea psihiatrilor ca bărbatul să rămână închis în secția de psihiatrie pe o perioadă nedeterminată.

Comentarii Facebook
Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


*

Inline
Inline