Breaking News

Un INFLUENCER consideră că istoria celui de-Al Doilea Război Mondial nu ar mai trebui predată deoarece ar putea afecta ”sănătatea mintală a elevilor”

Acesta a ajuns de râsul lumii după ce a spus că elevilor din liceele din ţară nu ar trebui să li se mai predea la istorie Al Doilea Război Mondial

Un INFLUENCER s-a făcut de râs susținând că istoria ”afectează sănătatea mintală a elevilor” Un INFLUENCER s-a făcut de râs susținând că istoria ”afectează sănătatea mintală a elevilor”
Distribuie:

Un INFLUENCER pe nume Freddie Bentley, în vârstă de 22 de ani, este celebru în Anglia datorită participării la un reality show. Daily Mail a publicat un articol în care spune că acesta a declarat în emisiunea matinală Good Morning Britain, că școlile ar trebui să reducă din materialul predat despre Al Doilea Război Mondial. Acesta susține că atunci când a învățat despre război la școală, a avut senzația că totul ar fi prea „intens”.

El le-a spus gazdelor emisiunii:  „eu nu cred că a încuraja moartea și a spune oamenilor câte persoane au murit în războiul mondial va îmbunătății situația”. El a sugerat că aceste informații ar trebui, în schimb, să fie înlocuite cu altele pe care el le consideră mai folositoare. De exemplu, cum să obțină un credit de la bancă pentru o casă sau să înțeleagă Brexit-ul. „Există atâtea probleme în lumea asta, cum ar fi Brexitul, care nu sunt predate în școală” a declarat acesta. El critică sistemul de învățământ britanic. A spus că: „atunci când am ieșit din școală a fost ca și când aș fi fost lovit de o tonă de cărămizi, nu știam ce să fac cu viața mea”.

Ce au spus internauții

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Unii i-au reproșat că fără eroii de război, el nu ar fi avut viața confortabilă pe care o are acum. Un altul l-a avertizat într-un tweet că cei care nu cunosc istoria, pot repeta greșelile acesteia.

Comentariile tânărului au stârnit un val de indignare online, unii fiind furioși, alții luând în derâdere interviul. Reacțiile au fost mai ales pe Twitter, unde un utilizator i-a spus acestuia: „Trebuie să înveți ce înseamnă respectul, tinere”. Afirmațiile acestuia au fost o reacție la ce s-a întâmplat cu o seară înainte la reality show-ul The Apprentice (Ucenicul). Echipa lui Freddie nu a știut că Al Doilea Război Mondial a durat între anii 1939 și 1945.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*