Breaking News

Un nou născut de 8 LUNI a primit o BĂTAIE SORĂ CU MOARTEA de la MAMĂ, care ulterior s-a dus la o ÎNTÂLNIRE

Un nou născut din Ucraina a fost bătut cumplit de către cea care ar fi trebuit să-i fie cel mai înverșunat protector: propria sa mamă!

Nou născut de opt luni bătut cu sălbăticie de propria mamă Nou născut de opt luni bătut cu sălbăticie de propria mamă - Colaj foto: sursa Daily Mail
Distribuie:

Un nou născut de opt luni din Ucraina, a primit o bătaie soră cu moartea care l-a lăsat plin de vânătăi pe tot corpul, informează Daily Mail. Incidentul înfiorător s-a produs în orașul Rivne din partea de  vest a Ucrainei. Un martor susține că o vecină, care a văzut în ce stare îngrozitoare era băiețelul, ar fi leșinat din cauza șocului.

Bebeluș bătut cu sălbăticie de propria mamă

Bebeluș bătut cu sălbăticie de propria mamă

Potrivit surselor din presă, băiețelul și mama sa, o adolescentă în vârstă de 19 ani, locuiau într-un cămin social. Pe data de 15 octombrie, femeia i-a administrat bebelușului o bătaie soră cu moartea. Apoi a lăsat băiețelul singur pentru a ieși la o întâlnire. Aceasta a lipsit întreaga zi, iar vecinii, dându-și seama că băiețelul a rămas singur, au început să-și facă griji. Ei au decis să vadă ce e cu copilul. Când au intrat în cameră, au fost martorii unei scene oribile. Băiețelul se afla în pătuțul său, cu un ochi vânăt și cu sânge uscat în jurul nasului. Băiețelul respira cu greu din cauza sângelui care i se uscase în interiorul nărilor. Una dintre femeile care era în cameră a leșinat la fața locului. Vecinii speriați au chemat o ambulanță, iar copilul a fost dus de urgență la spital.

Doctorii și polițiștii oripilați de caz

Doctorii au rămas stupefiați de starea în care era copilul. Nu doar că avea vânătăi pe tot corpul, însă personalul spitalului care s-a ocupat de bebeluș susține că pielea acestuia era iritată. Acest lucru dovedea clar că mama nici nu i-a schimbat hainele sau scutecul. Unul dintre medici a susținut că nu a mai văzut niciodată un asemenea caz de neglijență.

Polițiștii s-au sesizat și au interogat-o pe mamă. Aceasta susține că nu a lovit copilul, doar că l-a lăsat singur deoarece o agasau plânsetele acestuia. Cei de la protecția copilului neagă însă versiunea adolescentei, susținând că băiatul a fost în mod sigur bătut de către aceasta, dovadă fiind și faptul că în urmă cu câtva timp un alt copil născut de ea (care acum are 3 ani) a fost dat în plasament din cauza abuzurilor fizice suferite.

Femeia a fost decăzută din drepturile părintești, iar băiețelul ei va ajunge, cel mai probabil, într-un orfelinat. Dacă va fi găsită vinovată, aceasta riscă până la cinci ani de închisoare.

Poate ești interesat:

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*