Breaking News

A FOST PRINS asistentul medical care a violat o pacientă în comă de zece ani. Aceasta a născut ulterior un copil

Bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost arestat după ce ADN-ul său s-a potrivit cu cel al bebelușului născut de femeia în comă de zece ani

A fost arestat asistentul medical care a violat o femeie în comă de 10 ani A fost arestat asistentul medical care a violat o femeie în comă de 10 ani (© AP)
Distribuie:

Daily Mail informează că asistentul medical care a violat o pacientă de 29 de ani în comă de zece ani, a fost arestat după ce testul ADN a confirmat că este tatăl bebelușului. Tânăra a născut pe 29 decembrie un băiat sănătos, deși nașterea a fost extrem de complicată. Bărbatul nu a recunoscut infracțiunea și a fost eliberat pe cauțiune. El a fost obligat să poarte o brățară electronică de supraveghere.

Nathan Sutherland a fost prezentat în instanța de judecată miercuri, la câteva ore după ce arestarea lui a fost anunțată de poliția din Phoenix. Bărbatul în vârstă de 36 de ani se confruntă cu acuzația de agresiune sexuală. Acesta a fost identificat prin intermediul unui test ADN care s-a potrivit cu cel al copilului. Polițiștii au luat probe ADN de la toți lucrătorii de sex masculin care lucrau la azilul din Phoenix, pentru a identifica vinovatul.

Purtând un tricou, pantaloni sport și o geacă, Sutherland a fost însoțit de avocatul apărării David Gregan, care a spus că bărbatul nu are cazier judiciar. Sutherland este un orfan care a venit din Haiti. Asistentul medical era autorizat din anul 2011 și a fost direct responsabil pentru îngrijirea victimei, potrivit poliției. A divorțat de soția sa, Bridget Sutherland, anul trecut. Divorțul a fost finalizată pe 26 decembrie, cu trei zile înainte de nașterea copilului victimei. Bărbatul a refuzat să răspundă la întrebările anchetatorului după arestarea sa.

Declarațiile oficialilor azilului

Oficialii de la azilul unde era internată victima, spun că Sutherland a trecut printr-o „verificare de fond amănunțită” înainte de a fi angajat. Contractul său de muncă a fost reziliat în momentul în care conducere a aflat de arestarea lui. Instituția și-a cerut scuze familiei și comunității pentru cele întâmplate.

Femeia a dat naștere unui băiețel pe 29 decembrie, după ce personalul de la Hacienda HealthCare a sunat la 911 pentru asistență. Ei nu știau că pacienta era însărcinată fiind în comă. Copilul a fost externat din spital, iar familia tinerei în comă a spus că va avea grijă de băiat. Copilul este sănătos. Avocatul familiei femeii a spus că bebelușul „s-a născut într-o familie iubitoare și va fi bine îngrijit”. Informația a fost dată de publicația ”The New York Times”.

Comentarii Facebook

Distribuie:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*